ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΕΚΑΨΑΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ(Βίντεο)

5/5 (4)

ΜΗΝ ΓΙΟΡΤΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ «ΑΠΙΣΤΟΥΣ» ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Η Γαλλία είδε μια αύξηση σε συλλήψεις την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, καθώς και την αύξηση του αριθμού των αυτοκινήτων που πυρπολήθηκαν από μουσουλμάνους βανδάλους, ένα τελετουργικό μεταξύ επαναστατών στα προάστια της χώρας.

Ο αριθμός των οχημάτων που πυρπολήθηκαν τη νύχτα της 31ης Δεκεμβρίου αναρριχήθηκε από 935 πριν από ένα χρόνο στα 1.031, ενώ οι συλλήψεις αυξήθηκαν 456-510, το υπουργείο Εσωτερικών ανακοίνωσε πρόσφατα.

Η βία έπληξε επίσης τις εορταστικές εκδηλώσεις στο προάστιο του Παρισιού του Champigny-sur-Marne, όπου δύο αστυνομικοί δέχτηκαν επίθεση από μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων σε ένα κόμμα.

«Λυπάμαι που τα γεγονότα όπως αυτό πρόσφατα μπορεί να συμβαίνουν, αλλά οι άνθρωποι γενικά ήταν σε θέση να απολαύσουν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς με ειρηνικό τρόπο», δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών Gerard Collomb.

Περίπου 140.000 δυνάμεις ασφαλείας και έκτακτης ανάγκης συγκεντρώθηκαν στη Γαλλία κατά την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Η χώρα ήταν σε επιφυλακή μετά από ένα κύμα επιθέσεων τζιχαντιστών που σκότωσαν 241 ανθρώπους από το 2015.

Τα παρακάτω βίντεο από τη Γαλλία προέρχονται από πυρπολήσεις αυτοκινήτων της προηγούμενης χρονιάς.

 

Ο πρώην Γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί εγκατέλειψε εν συντομία την έκδοση καταστροφής των καυσαερίων αυτοκινήτων της Πρωτοχρονιάς το 2010-11, εν μέσω φόβων ότι αυτό προκαλούσε αντιπαραθέσεις, αλλά από τότε έχει αποκατασταθεί.

Κάνοντας δικαιολογίες για τους μουσουλμάνους κακοποιούς πίσω από τα ετήσια φτερά αυτοκινήτων Πρωτοχρονιάς … που είναι περίπου. 40.000 ανά έτος.

1.193 πυρπολήσεις αυτοκινήτων την Πρωτοχρονιά στη Γαλλία. 4.000 αυτοκίνητα πυρπολούνται αλλά από ποιους άραγε;

Αν συνεχίζουμε να αδιαφορούμε για τα χιλιάδες αμάξια που πυρπολούνται κάθε χρόνο την Πρωτοχρονιά στη Γαλλία, κανείς τελικώς δεν πρόκειται να ενδιαφερθεί.

Η ISIS τιμά τις επιθέσεις της Πρωτοχρονιάς λέγοντας «θα μαχόμαστε μέχρι να κατακτήσουμε όλο τον κόσμο και να επιβάλουμε το νόμο της Σαρίας».

 

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

 

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *