ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΧΑΠΙΑ ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΨΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΚΛΑΒΕΣ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ! (βίντεο)

5/5 (2)

κυρια εικονα
Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους επιβάλλουν χάπια αντισύλληψης και ενέσεις στις αιχμάλωτες, συνήθως νεαρά κορίτσια, έτσι ώστε να μπορούν να τις ανταλλάζουν ως λάφυρα πολέμου. Αυτή η πρακτική προέκυψε ως ερμηνεία ενός περίεργου ισλαμικού νόμου όπου τους απαγορεύει να συνουσιάζονται με έγγυες γυναίκες σκλάβες.

Σύμφωνα με μια πρόσφατη αναφορά στην εφημερίδα New York Times, τρεις δωδεκάδες γυναίκες από την αίρεση των Γιεζιτών που κατάφεραν να αποδράσουν συμφώνησαν να τις πάρουν συνέντευξη σχετικά με την αντισύλληψη, είτε σε μορφή χαπιού είτε με ένεση που έπρεπε να δεχτούν από μαχητές της ISIS.
φοτο1
Για να εξασφαλίσουν ότι οι νεαρές γυναίκες δεν θα μείνουν έγγυες όσο θα βιάζονται επανειλημμένα και θα διανέμονται μεταξύ των μαχητών, οι πράκτορες της ISIS ή τις αναγκάζουν να πάρουν χάπια αντισύλληψης ή τις αναγκάζουν να κάνουν στο νοσοκομείο ειδική ένεση αντισύλληψης.

 

Οι αρχηγοί του Ισλαμικού Κράτους έχουν θεσπίσει την σεξουαλική σκλαβιά ως αναπόσπαστο μέρος των λειτουργιών του κράτους τους καθώς πιστεύουν ότι είχε θεσπιστεί και εφαρμοστεί στην εποχή του Μωάμεθ. Έτσι εκμεταλλεύονται όλες τις κοπέλες και τις γυναίκες που κατάφεραν να αιχμαλωτίσουν πριν δύο χρόνια από την θρησκευτική ομάδα των Γεζιτών. Για να συνεχίζεται αυτή η σεξουαλική ανταλλαγή, οι μαχητές πιέζουν επιθετικά τα θύματά τους να πάρουν αντισύλληψη έτσι ώστε να μπορούν να συνεχίζουν την κακοποίηση ανενόχλητοι.
φοτο2

 

Ήμουν σκλάβα του σεξ για 6 μήνες στους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους

 

Μία σκλάβα του ISIS εξομολογείται: «Έφερα στον κόσμο το παιδί του βιαστή μου»

 

Οι ισλαμιστές του ISIS πουλάνε ανήλικα παιδιά για… «σκλάβους του σεξ»

 

 

Newsbeast.gr -Ιστορίες φρίκης από σκλάβες των τζιχαντιστών

 

 

 

Ένα δεκαεξάχρονο κορίτσι που αναφέρεται μόνο με το αρχικό γράμμα Μ, μίλησε στην εφημερίδα New York Times για όλο το διάστημα που πέρασε στη σκλαβιά και πως εθίστηκε να φοβάται τη δύση του ήλιου, καθώς αυτό σήμαινε ότι θα βιαστεί και πάλι. Όπως ομολόγησε ένας μαχητής της ISIS της έφερνε ένα κουτί με χάπια αντισύλληψης, νομίζοντας βέβαια ότι αυτή δεν ήξερε τι είδους χάπια ήταν αυτά και την ανάγκαζε να παίρνει ένα την ημέρα.
φοτο3
«Κάθε μέρα ήμουν αναγκασμένη να καταπίνω ένα χάπι μπροστά στα μάτια του. Μου έδινε ένα κουτί το μήνα. Όταν τελείωναν τα χάπια το αντικαθιστούσε. Όταν με πουλούσαν από τον έναν άντρα στον άλλο, το κουτί συνοδευόταν μαζί με εμένα.»

Ακόμα και η μικρή μειοψηφία των γυναικών οι οποίες κατέληξαν έγγυες στα χέρια των βιαστών δεν ήταν ελεύθερες από την κακομεταχείριση τους. Τουλάχιστον μια γυναίκα αναγκαζόταν να κάνει έκτρωση ώστε οι εκτελεστές της ISIS να μπορούν να συνεχίζουν να τη βιάζουν ενώ άλλες περιέγραφαν πως πιέζονταν να κάνουν εκτρώσεις ακόμα και τάϊσμα του χαπιού αντισύλληψης με το ζόρι.

Birth Control Urged for Women Near ISIS by RINJ Foundation

 

 

ISIS: Sex Slaves – Friday 10th June

 

Τα ίχνη του ISIS στην Αθήνα

 

Έτσι στρατολογεί τις γυναίκες ο ISIS

 

Μία Σκλάβα του Σεξ Δώρο για Σένα από τον Abu Bakr al-Baghdadi

 

 

 

 

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *