ΚΑΙΝΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΕΙΟ(Βίντεο)

4.29/5 (7)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Σύμφωνα με τις ειδήσεις από την Ινδία, πλήθος από  γυναίκες καίγονται μετά τον βιασμό. Μόλις πριν από λίγες ημέρες, η Ινδουάδα κάηκε από τον καταδιώκτη-stalker της και πέθανε. Η μητέρα και η αδελφή της υπέφεραν επίσης σοβαρά εγκαύματα όταν προσπάθησαν να σώσουν την Ινδουάδα. Σύμφωνα με την αστυνομία, το 49% του δέρματος της μητέρας κάηκε  και η αδελφή της είναι επίσης σε εντατική φροντίδα με σοβαρά εγκαύματα.

Ενώ μια φωτογραφία ενός ελέφαντα καιγόταν προκάλεσε οργή σε όλο τον κόσμο, οι γυναίκες καίγονται επίσης στην Ινδία, αλλά αυτές οι ταλαίπωρες δεν ενδιαφέρουν  τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Ήταν όντως συγκλονιστικό το γεγονός ότι ένας αδίστακτος στην Ινδία έβαλε φωτιά και έκαψε  ένα μωρό ελέφαντα. Και η φωτογραφία του «Burning Elephant» κέρδισε το πρώτο βραβείο στο διαγωνισμό φωτογραφιών υποστηρίζοντας ότι στο Bankura, μια περιοχή της Δυτικής Βεγγάλης, αυτό το είδος επίθεσης είναι για διασκέδαση ή αλλαγή της ρουτίνας.

Αλλά τα εγκαύματα των γυναικών είναι επίσης ρουτίνα στην Ινδία. Παρόλα αυτά, φωτογραφίες από την Ινδία όπου οι γυναίκες είναι καμένες   δεν υπάρχουν, έτσι δεν υπάρχει καμία ένδειξη. Η «κόλαση είναι εδώ» ήταν το όνομα του φωτογράφου Biplab Hazra, αλλά είναι επίσης κόλαση στην Ινδία για πολλές γυναίκες και κορίτσια.

Στην Ινδία, οι βουλευτές του ΕΚ ζητούν εδώ και καιρό μια αλλαγή στο νόμο, καθώς ο βιασμός των παιδιών αυξήθηκε κατά 151% τα τελευταία πέντε χρόνια. Σύμφωνα με το εθνικό δελτίο εγκλημάτων, οποιοδήποτε παιδί ηλικίας μεταξύ δύο και δέκα ετών κακοποιείται στην Ινδία κάθε 30 λεπτά. Μόνο τον Ιούλιο του 2017 ένα ινδικό δικαστήριο απέρριψε την έκτρωση ενός θύματος βιασμού 10 ετών.

Γυναίκα που κάηκε ζωντανή από το stalker της στη Νότια Ινδία.

Ο πατέρας της Ίντουγια, ο 45χρονος Σαν Μουγκάμ, ο οποίος εργάζεται στον Καναδά, έσπευσε σπίτι αμέσως να ενημερωθεί τηλεφωνικά για το σκληρό περιστατικό. Αργότερα εκτέλεσε την τελετή κηδείας για την κόρη του.

Η υπόθεση της Induja δεν αποτελεί μεμονωμένη περίπτωση. Συχνά συμβαίνει οι γυναίκες να αναφλέγονται.

Ήδη τον Ιούνιο του 2017, μια φοιτήτρια  κάηκε ζωντανή από τον γείτονά της στο Ganeshpur στην περιοχή Bareilly του Uttar Pradesh γιατί εκείνη τον αρνήθηκε.

Πατέρας έκαψε την κόρη του ζωντανή.

 

Στο τελευταίο βίντεο μπορείτε να δείτε  γυναίκες που έπαιξαν με την φωτιά και μια δεν γλίτωσε από τις φλόγες που την άρπαξαν και την έκαιγαν ζωντανή.

 

Fire Burnt The Lady Who Was Burning The Hijab In India

man BURNS WOMEN alive in public

Woman beaten up son-in-law as her daughter set on fire in Raiganj

 

 

Άλλα υπάρχουν και ευχάριστα στην Ινδία, γιαγιάδες πάνε για πρώτη φορά στην ζωή τους στο σχολείο.

Μοναδικό σχολείο για τις γιαγιάδες της Ινδίας στο Aajibainchi Shala στο χωριό Phangane, Thane, Maharashtra. Το Aajibaichi Shala είναι το όνομα αυτού του σχολείου για τις γιαγιάδες και βρίσκεται στην περιοχή Thane της Μαχαράστρα.

Το σχολείο τέθηκε σε εφαρμογή την Ημέρα της Γυναίκας το περασμένο έτος, δηλαδή στις 8 Μαρτίου 2016 και έκτοτε δεν έχει μόνο αυξήσει το μέγεθος των σπουδαστών του, αλλά φέτος θα μετακομίσει σε μεγαλύτερο οικόπεδο.

Αυτό το σχολείο ιδρύθηκε από έναν τοπικό δάσκαλο και ακτιβιστή που ονομάζεται Yogendra Bangar σε συνεργασία με την Motiram Dalal Charitable Trust, η οποία επίσης έδωσε τη στολή για τις ανώτερες γυναίκες, το ροζ saris και την τσάντα για να κρατήσουν τα βιβλία τους και τις προμήθειες τους.

Το Bangar δεν δέχεται δωρεές και αγοράζει όλες τις προμήθειες και τον εξοπλισμό με δικά του χρήματα για τους ανώτερους μαθητές του.

Την εποχή εκείνη, το σχολείο με μόλις 30 περίπου γιαγιάδες έχει μόνο 1 δάσκαλο, τον Shital More.

Το σχολείο τώρα επικεντρώνεται μόνο στα βασικά στοιχεία, όπως η διδασκαλία τους να διαβάζουν, να γράφουν και να κατανοούν απλά τη γλώσσα Μαράτι, μαζί με τα βασικά μαθηματικά.

Η ιδέα για ένα τέτοιο σχολείο ήρθε στο Bangar, όταν μια ηλικιωμένη γυναίκα είπε πως θα ήθελε να μπορεί να διαβάσει τα ιερά της βιβλία.

 

Indian girl raped

 

Shocking : Drunk Man Rapes Woman On Footpath, Onlookers Walk By In Vishakhapatnam

 

 

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

 

 

 

 

 

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *