ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΛΕΟΝ ΗΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΣΕ ΗΠΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΥΡΩΠΗ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΜΜΕ ΜΑΣ(Βίντεο)

5/5 (5)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Καθημερινή πλύση εγκεφάλου στις ΗΠΑ (και στην Ευρώπη φυσικά) Τα ελεγχόμενα ΜΜΕ αποτελούν απειλή για τη δημοκρατία μας.

Οι περισσότεροι εξακολουθούν να πιστεύουν ότι υπάρχουν υποτιθέμενα ελεύθερα και ανεξάρτητα μέσα ενημέρωσης στη Δύση. Πολλοί άνθρωποι έχουν ήδη δείξει ότι δεν είναι έτσι. Αλλά τα βασικά μέσα ενημέρωσης απορρίπτουν αυτά ως θεωρίες συνωμοσίας και ρωσική προπαγάνδα.

Ο Αμερικανός Steve Franssen έχει κάνει μια συλλογή πολλών «εκπομπών ειδήσεων» στις ΗΠΑ, όπου διαφορετικοί παρουσιαστές εκφωνούν το ίδιο κείμενο. Δεν έχει σημασία αν ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας είναι πιο κοντά στο ρεπουμπλικάνο ή στο δημοκρατικό κόμμα. Ακολουθούν το ίδιο κείμενο. Ήταν ακόμη και πολύ αφελής για να αλλάξουν το κείμενο έτσι ώστε να μην προσελκύει την προσοχή ότι κυλάει παρόμοια σε όλες τι περιπτώσεις.

Εάν εξακολουθείτε να πιστεύετε στην ανεξάρτητη δημοσιογραφία στα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης, δεν μπορεί πλέον κανείς να σας βοηθήσει.

Ένας πρώην στρατιώτης του Bundeswehr και ένας ινσάιντερ της Μυστικής Υπηρεσίας εξηγούν και αποκαλύπτουν τα κρυφά σχέδια της Νέας Τάξης! Η συνέντευξη είναι με λίγα λόγια – θα ξεκινήσει ήδη το 2018;

Τι σκοπεύουν να κάνουν οι ελίτ μαζί μας; Υποδούλωση; Πλήρης έλεγχος; Θα αφαιρεθεί η ελευθερία μας; Είναι όλα μόνο συνωμοσίες από ψυχοπαθείς, ή είναι η πικρή αλήθεια που κρύβεται πίσω από όλα αυτά που μας κάνουν εδώ και χρόνια. Σκεφτείτε ..

When Media Just Sounds The Same

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *