ΘΥΜΗΣΟΥ ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ.ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΘΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΤΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΠΑΤΗΡ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΒΟΛΟΥΔΑΚΗΣ(Βίντεο)Ὅσιος Παΐσιος: «Σᾶς κούνησε γερά δηλαδή! Σᾶς ξύπνησε ὅμως;»

5/5 (4)

ΘΥΜΗΣΟΥ ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ.ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΘΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΤΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΠΑΤΗΡ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΒΟΛΟΥΔΑΚΗΣ

Ὅσιος Παΐσιος: «Σᾶς κούνησε γερά δηλαδή! Σᾶς ξύπνησε ὅμως;»

Γέροντα, στὴν Πάτρα πρὶν ἀπὸ 2 μῆνες ἔκανε σεισμό! Δυνατὸ σεισμό, ράγισαν καὶ οἱ ἐκκλησίες!
– Σᾶς κούνησε γερὰ δηλαδή! Σᾶς ξύπνησε ὅμως;
– Μᾶς ξύπνησε, μᾶς ξύπνησε γέροντα!
– Ὅμως πάλι θὰ κοιμηθεῖτε.
– Ναί, ναί, γέροντα.
– Καὶ ΄δῶ βλέπει κανεὶς τὴν εὐσπλαχνία τοῦ Θεοῦ. Γυρίζει τὸ κουμπὶ μέχρι τὸ πέντε, δὲν τὸ γυρίζει παρὰ πάνω, θὰ… μποροῦσε νὰ πάει μέχρι τὸ δώδεκα καὶ δὲν θά ἔμενε τίποτα ὄρθιο. Γυρίζει τὸ κουμπί, μέχρι ἐκεῖ ποὺ θὰ ὠφελήσει.
Ὁ Θεὸς θὰ μποροῦσε νὰ κάνει ὅλους τούς ἀνθρώπους μέσα σὲ τρία λεπτὰ νὰ μετανοήσουν, ἂν γύριζε ἂς ποῦμε τὸ κουμπὶ καὶ ἔκανε σεισμὸ σὲ ὅλη τὴν γῆ. Ἀμέσως θὰ φώναζαν ὅλοι «ἥμαρτον, ἥμαρτον» καὶ θὰ ΄καναν προσευχὲς καὶ τάματα. Μετὰ ἀπὸ μία βδομάδα ὅμως… θὰ τρεχαν πάλι στὰ μπουζούκια.

πηγή :Ἀπὸ τὸ βιβλίο: «Ὁ Πατὴρ Παΐσιός μοῦ εἶπε»,τοῦ Ἀθανασίου Ρακοβαλῆ

trelogiannis.blogspot.com

ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΣΕΙΣΜΟ – Δείτε το Βίντεο….

=π.Δ…ΑΝΑΣΤΑ ΚΥΡΙΕ, ΒΟΗΘΗΣΟΝ ΗΜΙΝ!!!

ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΣΕΙΣΜΟ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΟΥ, περιλαμβάνεται και ο Ψαλμός 17, του Βασιλέα και Προφήτη Δαυίδ της Παλαιάς Διαθήκης, τον ποιητή των 150 Ψαλμών από το γνωστό και προσφιλές σε όλους τους πιστούς «Ψαλτήριον».

Οι Ψαλμοί έχουν μεγάλη πνευματική δύναμη και διώχνουν τους δαίμονες από το περιβάλλον μας.

Ο Άγιος Αρσένιος ο Καππαδόκης, ο οποίος υπήρξε ο ανάδοχος του Αγίου Παϊσίου, ως Ιερέας που ήταν, χρησιμοποιούσε όλους τους Ψαλμούς του Ψαλτηρίου, ορίζοντας έναν Ψαλμό για κάθε μια διαφορετική περίπτωση ευχών. Ανάμεσα σε αυτούς, ο Ψαλμός 17 προτείνεται από τον Άγιο Αρσένιο για περιπτώσεις σεισμού, ή θεομηνίας, κατακλυσμού και κεραυνών.ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΛΟΙΠΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΣΕΙΣΜΟ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΠΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ.

Για να έρθει το κακό λιγότερο, όπως κι έγινε και στο σεισμό της 19ης Ιουλίου 2019 στην Αθήνα. Ας ευχηθούμε όλοι, να μην επιτρέψει ο Θεός να συμβεί τελικά ο μεγάλος σεισμός στην Ελλάδα, που αναμένουν οι σεισμολόγοι και για τον οποίο έχουν αναφερθεί επίσης Άγιοι άνθρωποι της Εκκλησίας μας, αλλά να κατανεμηθεί ο σεισμός αυτός, με τις προσευχές της Παναγίας μας και των Αγίων μας, διαμέσου και των δικών μας προσευχών, σε μικρότερους σεισμούς, παράλληλα βέβαια και κυρίως, με την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΝΟΣ από εμάς τους Ορθοδόξους Έλληνες Χριστιανούς και τη μεταστροφή μας σε μια νέα, εν Χριστώ καθημερινή ζωή !!!

ΑΜΗΝ Στο βίντεο ακούγεται και ο Γέροντας Εφραίμ ο Φιλοθεΐτης (Αριζόνας) να λέει την Ευχή.

Καλό Πνευματικό Αγώνα αδελφοί Χριστιανοί.

Yπομονή κι έχει ο Θεός…

Τό είδα>>>Βίντεο Ορθοδοξίας


www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *