Θέλουν να διαλύσουν το κράτος με πονηρό τρόπο Θα πάρουν σειρά εικόνες και Σταυρός-Θέλουν να διαλύσουν το ελληνικό έθνος (Βίντεο) : Δεν σας φοβόμαστε!

5/5 (1)

Καταπέλτης ο Πειραιώς Σεραφείμ: Θέλουν να διαλύσουν το κράτος με πονηρό τρόπο – Θα πάρουν σειρά εικόνες και Σταυρός-Θέλουν να διαλύσουν το ελληνικό έθνος (Βίντεο)

https://4.bp.blogspot.com/-F5CMG9ergMY/XIqNmJQfPSI/AAAAAAAAFbM/c8Fi_WXdTzYGXgbWrP-HF02hJYIyZvxzACLcBGAs/s1600/serafim.jpg

Αποκαλύψεις από τον Πειραιώς Σεραφείμ στη χθεσινή του συνέντευξη: Φτιάχνουν νέα γενιά εξάρτημα της παγκόσμιας δικτατορίας- Αποκαλύψεις πως με το μεταναστευτικό θέλουν να διαλύσουν το ελληνικό έθνος

“Απεμπολούμε τα πρωτόκια αντί πινακίου φακής σε μια συγκεχυμένη και δυσδιάκριτη εποχή” ανέφερε εξαρχής με νόημα στην επίκαιρη συνέντευξή του στο ΟΔΥΣΣΕΙΑ TV ο Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ, για την σχεδιαζόμενη αναθεώρηση του Συντάγματος.

“Το Σύνταγμα δεν επιδέχεται αλλοιώσεις κατά την βούληση κάποιων” είπε ενώ ανέλυσε τα θέματα που αφορούν την Εκκλησία.

Το πρώτο αφορά στο άρθρο 3 για τις σχέσεις της Πολιτείας με την Εκκλησία της Ελλάδος και το Οικουμενικό Πατριαρχείο που η αλλαγή του θα επέφερε έναν τεκτονικό σεισμό. Είπε πως κάποιους τους ενοχλεί το όνομα του Χριστού και πως το άρθρο προστατεύει την ομοιογένεια του έθνους όχι του κράτους. “Η Ελλάς εξήλθε από 4 αιώνων δουλεία χάρη σε αυτήν την πίστη” τόνισε.

Οι συνέπειες θα είναι να δοθεί η ευκαιρία σε διάφορους “πρόθυμους” όπως τους χαρακτήρισε, αναφερόμενος και στο ίδρυμα Σόρος, να προσφύγουν στα δικαστήρια επί του κανονιστικου΄περιεχομένου του άρθρου 3 υπό την νέα του μορφή. “Αυτό είναι το σχέδιο. Δεν μπορούν απευθείας να πλήξουν το άρθρο 3 και να γκρεμίσουν τις σχέσεις Εκκλησίας-Πολιτείας” αποκάλυψε. Επίσης ως αποτέλεσμα όλων αυτών τόνισε πως “θα μπορεί ένας παράφρων Μητροπολίτης να εγγράφει τα περιουσιακά στοιχεία και να ιδρύει δική του εκκλησία δημιουργώντας σχισματικές καταστάσεις”.

Δολία και πονηρά μεθοδία χαρακτήρισε το “ουδετερόθρησκο κράτος” για να αλλοιώσει την εθνική ταυτοπροσωπία των Ελλήνων . Εξήγησε δε με ποιον τρόπο θα πάρουν σειρά οι εικόνες, ο Σταυρός, τα Θρησκευτικά κλπ . Στόχος είναι όπως είπε η αποκαθήλωση των συμβόλων και απομείωση του ομοθρήσκου από το ελληνικό έθνος και η δημιουργία μιας άνευρης, άθρησκης και ανερμάτιστης γενιάς που να μην έχει πνευματικές αναφορές. Μια καινούρια γενιά χωρίς ηθικό περιεχόμενο που να είναι εξάρτημα στην παγκόσμια δικτατορία των αγορών.

Το δεύτερο είναι το άρθρο 21 αναφορικά με το θέμα της οικογένειας και της σύνδεσής της με το έθνος. Και μίλησε για ανατροπή της ανθρώπινης οντολογίας, χαρακτήρισε τραγική την ομοφυλοφιλία, μίλησε για παράθεση στην γενετήσια λειτουργία του ανθρώπου και είπε πως η σεξουαλικότητα δεν είναι καραμέλα, αλλά ιερά διαδικασία που ο Δημιουργός καθόρισε για να ενώνει τα δύο φύλα. Και έρχονται 50 βουλευτές να το θεσμοθετήσουν όλο αυτό.

Ανέφερε ακόμη πως μια οικογένεια που προέρχεται από την αλλοδαπή δεν επιτρέπεται να επιχορηγηθεί από τον κρατικό προϋπολογισμό, διότι δεν συντείνει στην διασφάλιση ζωής του έθνους. Αποκάλυψε την δολιότητα του σχεδίου με βάση το οποίο θα έρχονται αλλογενείς οικογένειες θα εποικίζουν την χώρα και θα επέλθει εθνοτική αλλοίωση και διάλυση του ελληνικού έθνους. .

Είπε ακόμη πως η θρησκευτική ελευθερία προστατεύεται επαρκέστατα από το άρθρο 13. “Ως κράτος είμαστε ουδετερόθρησκο ως έθνος ομόθρησκο” διευκρίνισε.

“Μου κάνει εντύπωση πως Αριστεροί αποδέχονται μεθόδους που παραπέμπουν σε επιβολή συνείδησης!” ανέφερε και τόνισε πως θέλουν να αποκοπεί η Εκκλησία από τον δημόσιο βίο.

“Εθνικισμός είναι μια παθογένεια του εθνισμού γιατί όλοι που αγαπούν την πατρίδα τους δεν μισούν τις άλλες πατρίδες” επισήμανε με νόημα σε άλλο σημείο ενώ επιτέθηκε στους κυβερνώντες λέγοντας πως δηλώνουν διεθνιστές, πως δεν πιστεύουν στο έθνος και πως ισχυρίζονται όσοι διαφωνούν μαζί τους είναι “φασίστες”.

Για τα εθνικά θέματα ανέλυσε τις απειλές από Τουρκία, Βουλγαρία, Σκόπια, Αλβανία και είπε πως σε αυτήν την κατάσταση προσπαθούμε να αποχαυνώσουμε τα παιδιά μας να μην έχουν εθνικά πρότυπα και ινδάλματα, γεγονός που χαρακτήρισε “τραγωδία αφόρητη”, ενώ αποκάλυψε πως έγινε κληρικός γιατί τον είχε συνεπάρει ο Τέλος Άγρας που κρεμάστηκε από τους Βουλγάρους. “Εμείς μεγαλώσαμε με ηρωικά πρότυπα. Τα σημερινά παιδιά μεγαλώνουν με τα σαπισμένα κακέκτυπα του διαδικτύου”
Πηγή

Για τον ΣΥΡΙΖΑ είπε πως “εισήλθε σαν ταύρος σε υαλοπωλείο” το 2015, συνετρίβη στην πραγματικότητα και αναγκάστηκε να ανακρούσει πρύμναν.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΙ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ


no2idcardgr.blogspot.com/2


Η ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, ΤΟ ΣΥΝΟΔΙΚΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΘΕΜΑΤΑ

042: Η Δύση στοχεύει στο σχίσμα του 1054

Κισάμου και Σελίνου Αμφιλόχιος : Δεν σας φοβόμαστε! Δεν θα μας φ ι μ ώ σ ε τ ε !


ΠΕΣ ΤΑ Χ Ρ Υ Σ Ο Σ Τ Ο Μ Ε !

https://www.neoiorizontes.gr/media/k2/items/cache/4f68e2b2ee92b5a28bfb6527ac0c546d_XL.jpg

Εκ του Γραφείου Τύπου της Ι. Μητροπόλεως Κισσάμου και Σελίνου δημοσιεύεται δήλωσις του Σεβ. Μητροπολίτου μας κ. Αμφιλοχίου, εις ότι αφορά υβριστικά προς το πρόσωπο του σχόλια, τα οποία προσφάτως δημοσιεύθηκαν στο διαδίκτυο (Face book).
Δηλώνει ο Σεβασμιώτατος: «Από γνωστά μας πρόσωπα, καθώς εμείς δεν διαθέτουμε face book, ενημερωθήκαμε ότιυψηλόβαθμη διορισμένη αξιωματούχος, προϊσταμένη δημόσιας υπηρεσίας, μας τιμά υβρίζοντας μας.
Συγκεκριμένα η κα προϊσταμένη μας επισυνάπτει διάφορα.. κοσμητικά και όχι μόνον, αποκαλώντας μας: «ολίγιστος», «εγωκεντρικός», «εμπαθής τύπος» «χρησιμοποιεί ακόμα και τον άμβωνα για να ξεράσει τη χολή και το δηλητήριο της ψυχής του»!

Κάποιοι μας είπαν ότι πουλά εκδούλευση στα.. αφεντικά της, κάποιοι άλλοι ζήτησαν να συμφωνήσουμε και να απαντήσουν αντί εμάς, κάποιοι τρίτοι, τέλος, πρότειναν να καταθέσουμε μήνυση για συκοφαντία. Αρνηθήκαμε, ευγενώς, και τις 2 προτάσεις. Όχι φυσικά!
Δεν έχουμε ανάγκη να κρυφτούμε πίσω από κανενός άλλου απάντηση.
Μάλλον… κάποιοι άλλοι…κρύβονται! Επιπροσθέτως τους ευεργέτες σου δεν τους μηνύεις, τους ευχαριστείς!! Το να υβρίζεται και να λοιδορείται ένα εκκλησιαστικό πρόσωπο, για τους λόγους αυτούς, είναι ευεργεσία, ευλογία και τιμή μεγάλη.
Όταν δε η ύβρις αυτή είναι… οχετός ολόκληρος, τότε γίνεται «στέφανος δόξης»!
Ευχαριστούμε λοιπόν την κα προϊσταμένη για την ευκαιρία ταπείνωσης και αυτοκριτικής, που μας δίνει. Όμως… διερωτώμαι: Τί προκάλεσε άραγε όλο αυτό τον οχετό;
Ποιά αιτία και ποιά κίνητρα οδήγησαν την κα προϊσταμένη, με ένα τόσο εκκωφαντικό τρόπο, να αποκαλύψει το… «μεγαλείο» του εσωτερικού της κόσμου, το ήθος της και τον πολιτισμό της; Μήπως επειδή… τολμούμε και αρθρώνουμε λόγο και άποψη για όσα τεκταίνονται στον Τόπο και την Πατρίδα μας;
Μήπως επειδή λέμε αλήθειες; Μήπως επειδή η Αρχιερατική μας συνείδηση δεν μας επιτρέπει εφησυχασμό και ολιγωρία; ή μήπως επειδή αφουγκραζόμαστε την φωνή και τους αλαλήτους στεναγμούς των γεννητόρων και προγόνων μας, του Κολοκοτρώνη και του Μακρυγιάννη; Γιά όλα αυτά είμαστε: «ολίγιστοι», «εμπαθείς τύποι» και από
τον άμβωνα δήθεν «ξερνάμε χολή και το δηλητήριο της ψυχής μας»;;Ε όχι λοιπόν!! ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ! Δεν θα μας φιμώσετε, ούτε θα μας υποτάξετε με τους οχετούς των ύβρεων σας και τους όποιους τακτικισμούς σας, οι οποίοι παραπέμπουν σε… άλλες εποχές και ξυπνούν… εφιάλτες…
Μας πεισμώνετε ακόμα περισσότερο και μας πείθετε πόσο δίκιο έχουμε να συνεχίζουμε, στεντορεία τη φωνή, να τραγουδούμε.. «.. πότε θα κάνει ξαστεριά…»!
Εμείς μάθαμε να κλείνουμε γόνυ και να προσκυνούμε τον Αφέντη Χριστό και την Παναγία Μητέρα Του!
Μάθαμε να υπηρετούμε, να κηρύττουμε και να μαρτυρούμε Χριστό και Ελλάδα!
Και αυτό θα πράττουμε μέχρι να ζούμε και να αναπνέουμε, μακριά από παντός είδους ιδιοτέλειες, καιροσκοπισμούς και σκοπιμότητες.
Εσείς, αλήθεια, πείτε μας: Ποιά… αφεντικά προσκυνάτε;; Ποιές σκοπιμότητες και ποιά συμφέροντα υπηρετείτε, με τόσο πάθος, μένος, φανατισμό και δουλοπρέπεια;; Εις ότι δε αφορά πολιτικό πρόσωπο του τόπου μας, το οποίο μας προσάπτει πρόθεση «πολιτικής αντιπαράθεσης» και, όπως ενημερωθήκαμε από τους γνωστούς μας στο face book, επικροτεί τα λεγόμενα της κας προϊσταμένης, εκφράζουμε την δυσάρεστη έκπληξή μας και δηλώνουμε ότι η όποια διαφορετική άποψη και γνώμη είναι υγιές στοιχείο της Δημοκρατίας και δεν θα πρέπει να λοιδορείται, να στοχοποιείται και, κυρίως, να ενοχοποιείται.Φαντάζομαι πως συμφωνεί μαζί μας ή όχι;
Εις επίρρωση δε των ανωτέρω, καθώς όπως αντιληφθήκαμε το… «μήλον της έριδος» που προκάλεσε όλον αυτό τον… οχετό είναι επίκαιρο κείμενό μας, με τίτλο: «Όταν καταρρέουν, γκρεμίζονται τα σύμβολα…», το οποίο είναι ανηρτημένο στο διαδίκτυο και παραπέμπουμε κάθε πρόσωπο καλής προαιρέσεως, για να βγάλει τα… συμπεράσματά του, σχετικώς με τις προθέσεις και τα κίνητρα…
Δηλώνουμε, τέλος, πως προφανώς και δεν θα μετέχουμε στον όποιο ολισθηρό κατήφορο πάσης φύσεως αντιπαραθέσεων.
Η ζωή μας έμαθε να συγχωρούμε, να αγαπούμε και να προχωρούμε!
Καλή Σαρακοστή και καλή μετάνοια σε όλους μας»!
neoiorizontes.gr,Τετάρτη, 13 Μάρτιος 2019

Δείτε και: -Κισσάμου Αμφιλόχιος: «Τελικά: Ποια είναι η «σωστή κατεύθυνση» αυτής της Πατρίδας;»
http://aktines.blogspot.com/2019/03/blog-post_78.html#more

ΖΟΥΜΕ ΜΕΡΕΣ ΑΣΧΗΜΕΣ. ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΑΣ. ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΠΑΤΗΡ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΕΞΟΡΚΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ.

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *