Η σκευωρία του κορωνοϊού στην υπηρεσία της ευγονικής και της μείωσης του πληθυσμού

5/5 (5)
Η αναπαραγωγή εξημερωμένων ζώων -αναπαράγοντας τα πιο επιθυμητά και ευνουχίζοντας και δολοφονώντας τα υπόλοιπα έγινε το μοντέλο στις προσπάθειες της ευγονικής για αναβάθμιση πληθυσμών, ανοίγοντας το δρόμο σε δολοφονίες, ευθανασία και γενοκτονία.

Η ευγονική είναι ζωντανή και καλά, και η απάτη «Covid-19» είναι ο μηχανισμός για την επίτευξη του αποπληθυσμού.

Eugenics Is Alive and Well, and the “Covid-19” Scam is the Engine for Accomplishing Depopulation.

Από τον Gary D. Barnett

February 27, 2021

Η ευγονική είναι ζωντανή και καλά, και η απάτη «Covid-19» είναι ο μηχανισμός για την επίτευξη του αποπληθυσμού.

«Αναρωτιέμαι απλώς πώς θα ήταν να μετενσαρκωθώ σε ένα ζώο του οποίου το είδος είχε μειωθεί τόσο πολύ που βρισκόταν σε κίνδυνο εξαφάνισης. Ποια θα ήταν τα συναισθήματά του απέναντι στα ανθρώπινα είδη των οποίων η έκρηξη του πληθυσμού του είχε αρνηθεί κάπου να υπάρχει… Πρέπει να ομολογήσω ότι νιώθω τον πειρασμό να ζητήσω μετενσάρκωση ως ένας ιδιαίτερα θανατηφόρος ιός ». ~ Ο πρίγκιπας Φίλιππος, στον πρόλογό του «Αν ήμουν ζώο» – Ηνωμένο Βασίλειο, Robin Clark Ltd., 1986.

«Ο κόσμος σήμερα έχει 6,8 δισεκατομμύρια ανθρώπους… που θα φτάνουν τα 9 δισεκατομμύρια περίπου. Εάν κάνουμε μια πολύ καλή δουλειά στα εμβόλια, την υγειονομική περίθαλψη, τις υπηρεσίες αναπαραγωγικής υγείας, θα μπορούσαμε να τον μειώσουμε κατά 10 έως 15 τοις εκατό». ~ Bill Gates 

«Ο πληθυσμός πρέπει να είναι η υψηλότερη προτεραιότητα της εξωτερικής πολιτικής προς τον τρίτο κόσμο, επειδή η αμερικανική οικονομία θα απαιτήσει μεγάλες και αυξανόμενες ποσότητες ορυκτών από το εξωτερικό, ειδικά από λιγότερο αναπτυγμένες χώρες» ~ Henry A. Kissinger

«Ένας συνολικός πληθυσμός 250-300 εκατομμυρίων ανθρώπων, δηλαδή μια μείωση 95% από τα σημερινά επίπεδα, θα ήταν ιδανικός.» ~ Ted Turner

«Το πιο φιλεύσπλαχνο πράγμα που κάνει μια μεγάλη οικογένεια σε ένα από τα βρέφη μέλη της είναι να το σκοτώσει». ~ Margaret Sanger, Woman and the New Race, Κεφάλαιο 5, «Η κακία της δημιουργίας μεγάλων οικογενειών». (1920)

«Το ότι είναι πολύ πιο εύκολο να χειριστούμε με ακρίβεια το ανθρώπινο γονιδίωμα μέσα σε βιώσιμα έμβρυα σημαίνει ότι είναι πιθανό να δούμε το επίτευγμα σχεδιασμού μωρών στο μέλλον που έχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά ή που είναι ανθεκτικά σε μια συγκεκριμένη ασθένεια». ~ Klaus Schwab, Διαμορφώνοντας το μέλλον της Τέταρτης Βιομηχανικής Επανάστασης: Ένας οδηγός για την οικοδόμηση ενός καλύτερου κόσμου.

«Ο Ευγονισμός είναι ένα κοινωνικό (και «επιστημονικό») κίνημα που βασίζεται στην πεποίθηση ότι η γενετική ποιότητα της ανθρώπινης φυλής μπορεί να βελτιωθεί με τη χρήση επιλεκτικής αναπαραγωγής, καθώς και με άλλα συχνά ηθικώς επικριτικά μέσα για την εξάλειψη ομάδων ανθρώπων που θεωρούνται γενετικά κατώτεροι, ενώ ενθαρρύνει την ανάπτυξη ομάδων που θεωρούνται γενετικά ανώτερες».

Εκείνοι που αρνούνται τις μαζικές ευγονικές προσπάθειες που υπάρχουν στις Η.Π.Α. και παγκοσμίως σήμερα, είτε είναι παθολογικοί ψεύτες, λογοκριτικά κινούμενοι προπαγανδιστές χειραγώγησης, ή αγνοούν εντελώς οποιαδήποτε πραγματικότητα. 

Ολόκληρα τα υπερανθρωπιστικά, τεχνολογικά και τεχνοκρατικά κινήματα που απασχολούν την άρχουσα τάξη σήμερα βασίζονται σε μεγάλο βαθμό στην ευγονική. Η ανοιχτά επιζητούμενη και προγραμματισμένη «Μεγάλη Επανεκκίνηση» (Great Reset) επιδιώκεται από εκείνους που ισχυρίζονται ότι είναι η κυβερνώσα «ελίτ», που επί του παρόντος διαχειρίζονται αυτήν τη χώρα (ΗΠΑ) και τον κόσμο. 

Εκείνοι που επιθυμούν αυτή τη δολοφονική και αλλοιωτική του ανθρώπου «προοδευτική» ατζέντα, είναι η επιτομή του σύγχρονου ευγονιστικού κινήματος. Λόγω της φρικτής φύσης και της προσβλητικής έννοιας αυτής της σταυροφορίας, όπως περιγράφεται στις αρχές του εικοστού αιώνα, οι όροι που χρησιμοποιήθηκαν στο παρελθόν έχουν αλλάξει για να ξεγελάσουν τη συλλογική και αποχαυνωμένη αγέλη και, μέχρι στιγμής, αυτή η εξαπάτηση υπήρξε επιτυχής.

Αυτή η ψεύτικη πανδημία είναι το πρώτο βήμα που χρησιμοποιείται για την επίτευξη ανθρώπινου θανάτου και γενετικής αλλοίωσης, προκειμένου να εξαλειφθούν και να ελεγχθούν εκατομμύρια ή δισεκατομμύρια κοινών ανθρώπων. Ωστόσο, η συνεχώς μεταβαλλόμενη συλλογιστική για την επιδίωξη αυτών των ατζεντών σύντομα θα μεταμορφωθεί σε δικαιολογίες της αειφόρου ανάπτυξης και «κλιματικής αλλαγής». 

Δεδομένης της προγραμματισμένης καταστροφής της αλυσίδας εφοδιασμού τροφίμων που είναι ήδη σε εξέλιξη, και του σκόπιμου ελέγχου και της έλλειψης ενέργειας, οι σκόπιμα δημιουργημένες ελλείψεις τροφίμων και ενέργειας θα χρησιμοποιηθούν όχι μόνο για να προκαλέσουν ανησυχία στο κοινό, αλλά και να δημιουργήσουν επίσης απόλυτο πανικό. 

Αυτά τα σταδιακά γεγονότα θα ενοχοποιηθούν για την ελεγχόμενη κρατική διανομή έκτακτης ανάγκης και, στη συνέχεια, ορισμένα τμήματα της κοινωνίας θα υποστούν κατάρες για την υπερβολική σπατάλη ειδών πρώτης ανάγκης κατά τη διάρκεια μιας «κρίσης». 

Αυτό είναι ένα δίκοπο μαχαίρι, καθώς χωρίς αρκετή τροφή και ενέργεια, η δολοφονία μεγάλων τμημάτων του πληθυσμού μπορεί να επιτευχθεί με το πρόσχημα των επειγόντων προσπαθειών για την προστασία του εξαρτώμενου πληθυσμού εις βάρος εκείνων που έχουν προετοιμαστεί για αυτού του είδους την κρίσιμη κατάσταση. 

Αυτή είναι η ολοκληρωτική χρήση διχαστικής προπαγάνδας με την έγχυση ενός ψυχωτικού ενστίκτου επιβίωσης στο μυαλό ενός ήδη φοβισμένου πληθυσμού για να καταπνίξει την ενσυναίσθηση για τους άλλους. Αυτές οι τακτικές είναι απλώς ψυχολογικός πόλεμος ενάντια στην τάξη του προλεταριάτου στο σύνολό του.

«Εμβολιασμός» (ένεση δηλητηρίων), εισαγωγή παθογόνων μέσω των τεστ, έλεγχος του νου, εγκλεισμοί, προμελετημένη δολοφονία, στείρωση και φοβοκαπηλεία θα είναι τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται για να γυρίσουν το ρεύμα υπέρ του κράτους με την τεχνητή αλλοίωση της ανθρώπινης βιολογίας, με επεμβατική ψυχολογική χειραγώγηση, με την αυξηση ολοένα και περισσότερων δρακόντειων περιορισμών και διαταγών, και  μέσω κρατικής χρηματοδότησης του τρόμου στα χέρια του κυβερνητικού βραχίονα επιβολής. 

Εάν οι άνθρωποι δεν ξεσησηκωθούν μαζικά ενάντια σε αυτήν την επίθεση, η κατάσταση όπως περιγράφεται παραπάνω σχεδόν σίγουρα θα είναι το αποτέλεσμα.

Μέχρι τώρα, η σκόπιμη εξάλειψη ορισμένων ανθρώπων, η αλλοίωση του γονιδίου και του μυαλού άλλων, και οι μεγάλες εκστρατείες στείρωσης, ειδικά στις αναπτυσσόμενες χώρες, πρέπει να θεωρηθούν ως μια προφανής σκευωρία που είναι επιθυμητή και, από ορισμένες απόψεις, είναι ήδη σε εξέλιξη. 

Είναι εξαιρετικά δύσκολο να κατανοηθεί αυτό το μέρος της κοινωνίας που ισχυρίζεται ότι έχει υπεροχή έναντι των άλλων σε τέτοιο βαθμό που θέλουν να είναι σε θέση ν’ αποφασίσουν ποιος ζει ή πεθαίνει, ποιος είναι ελεύθερος ή σκλάβος, και ποιος πρέπει να αλλάξει βίαια για να είναι άξιος ύπαρξης, ως ανθρώπινο ον. Είναι απλά σατανικά τέρατα.

Η ιδέα της ευγονικής δεν εξαφανίστηκε ποτέ. Απλά ξεθώριασε στις σκιές για μερικές δεκαετίες. Σήμερα, συζητείται για άλλη μια φορά πιο ανοιχτά, αν και με άλλο όνομα. Οι υποστηρικτές της ευγονικής, εκείνοι που ισχυρίζονται την πνευματική υπεροχή έναντι των άλλων με τη μία ή την άλλη μορφή, είναι συνήθως αριστεροί, προοδευτικοί, μεταμοντέρνοι, νεο-μαρξιστές, παγκοσμιοποιητές ή ισχυροί πολιτικοί που δεν κρύβουν πλέον πολλές από τις απόψεις τους. Περιλαμβάνουν καθηγητές πανεπιστημίων, επιστήμονες, τεχνοκράτες, αξιωματούχους οργανισμών και ιδρυμάτων «υγείας», καθώς και τους φερόμενους ως «ελίτ» και τα αφορολόγητα ιδρύματά τους, που προσπαθούν να επαναρρυθμίσουν τον κόσμο σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους. Ο Bill Gates, για παράδειγμα, έρχεται αμέσως στο μυαλό, αλλά υπάρχουν πολλοί, και αυτοί οι τύποι κατέχουν ισχυρές θέσεις στις ΗΠΑ και σε όλο τον κόσμο.

Η διαφήμιση και προώθηση εξολόθρευσης ορισμένων ανθρώπων, της ανάπτυξης του υπερανθρωπισμού και της μαζικής στείρωσης μπορεί να επιτευχθεί με πολλούς τρόπους, και θα υποστήριξα ότι αυτό, σε κάποιο βαθμό, συμβαίνει ήδη τώρα. 

Εμβολιασμοί αλλοίωσης γονιδίων, καταστροφή του ανοσοποιητικού συστήματος, εισαγωγή νανοσωματιδίων, εμφυτεύματα τσιπ, τεχνολογίες ραδιοκυμάτων, απελευθερώσεις βιο-όπλων, απομόνωση και απάνθρωπες ψυχολογικές τεχνικές, λιμοκτονία και κυκλοφορία γενετικά μεταλλαγμένων τροφίμων είναι μερικοί από τους τρόπους αλλοίωσης της ανθρώπινης βιολογίας ή δολοφονίας των αντιφρονούντων και των ανεπιθύμητων. Αυτό δεν είναι επιστημονική φαντασία ούτε είναι παρατραβηγμένο. Αυτό είναι τώρα πραγματικότητα.

Κατά τη γνώμη μου, θα αυξηθούν τα ποσοστά θανάτου με την πάροδο του χρόνου, ειδικά για εκείνους που παίρνουν αυτήν την δηλητηριώδη ένεση που ψευδώς ονομάζεται «εμβόλιο». Μήνες από τώρα θα το ανακοινώσουν και δεν θα είναι μια όμορφη εικόνα. 

Η λύση είναι η απόλυτη ανυπακοή και η εναντίωση εκ μέρους των πολλών. Κανείς δεν μπορεί να πετύχει να συμβεί αυτό εκτός από το κάθε άτομο. Αλλά όσο περισσότεροι αρνούνται να συμμορφωθούν, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχουμε όλοι να επιβιώσουμε σε αυτή τη συνωμοσία πολέμου εναντίον της ανθρωπότητας.

Πηγές: εδώεδώεδώεδώεδώεδώ, και εδώ.

The Best of Gary D. Barnett

lewrockwell.com

Μετάφραση από τη Μαρία Σεφέρου

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *