Η ΠΑΓΩΝΗ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ:«ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΑ ΤΕΣΤ»-Dr. YORAM MAARAVI: « ΟΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΛΟΓΩ ΠΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ» ΒΙΝΤΕΟ

5/5 (1)

Απίστευτη ομολογία από την πρόεδρο των νοσοκομειακών ιατρών Αθήνας – Πειραιά που κατά την διάρκεια της καθιερωμένης πια παρουσίας της σε στασίδι τηλεοπτικού σταθμού αποδόμησε -καταλάθος- όλα όσα μέχρι σήμερα ισχυριζόταν κυβέρνηση και “ειδικοί”. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, η  Παγώνη, ζωντανά στον αέρα, μας κάλεσε να μην δίνουμε σημασία στα μειωμένα κρούσματα, διότι αυτά προέρχονται από μειωμένο δείγμα, καθώς έγιναν λιγότερα τέστ. 

Μέχρι σήμερα όλες οι κυβερνητικές επιλογές στο θέμα της πανδημίας γινόντουσαν με βάση τα κρούσματα, τα οποία κάθε απόγευμα  μας ανακοίνωναν με «ταρατατζούμ» μέσω τηλεοράσεως, ιστοσελίδων και μηνυμάτων στα κινητά μας. Κάποιοι έλεγαν ότι τα “κρούσματα” εξαρτώνται από τα πόσα “τέστ” γίνονται, όμως αντιμετωπίζονταν ως “ψεκασμένοι”. 

Τώρα όμως της … ξέφυγε της Παγώνη η οποία εμφανιζόμενη στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ εξήγησε ότι  “τα 1.698 νέα κρούσματα που ανακοίνωσε την Κυριακή ο ΕΟΔΥ δεν θα πρέπει να τα λάβουμε υπόψη μας, καθώς τα δείγματα ήταν τα μισά δηλαδή έγιναν περίπου 14.000 μοριακά τεστ και 1.600 rapid.”

Το ίδιο όμως δεν θα μπορούσε να πει κανείς και για τον τρόπο με τον οποίο μπήκαμε στα lockdown; Μήπως έτσι αποδεικνύεται ότι τα “τέστ” έχουν εργαλειοποιηθεί από τις κυβερνήσεις για να επιβάλλουν πολιτικές; Όταν θέλουν πολλά κρούσματα κάνουν πολλά και όταν θέλουν λιγότερα απλά… μειώνουν τον αριθμό των τέστ;

ΠΗΓΗ

Όλες οι απαγορεύσεις λόγω «πανδημίας» κορωνοϊού

Dr. YORAM MAARAVI: « ΟΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΛΟΓΩ ΠΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ»
 ΒΙΝΤΕΟ

Ο Δρ Γηρίατρος Yoram Maaravi για lockdown: «Οι ηλικιωμένοι που υποφέρουν από μοναξιά κινδυνεύουν να πεθάνουν κατά 50% περισσότερο λόγω καρδιακών και πτώσης ανοσοποιητικού.»
 SS-ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ. Eυθανασία στους ηλικιωμένους…

«Γνωρίζουμε εδώ και χρόνια ότι η μοναξιά στα ηλικιωμένα άτομα επιφέρει βλάβες που οδηγούν ως και στο θάνατο (…) Αυτοί που υποφέρουν από μοναξιά κινδυνεύουν να πεθάνουν κατά 50% περισσότερο (απ΄ότι οι υπόλοιποι) γιατί ξέρουμε πως μπορεί να προκαλέσει καρδιακά επεισόδια , προβλήματα στο ανοσιοποιητικό σύστημα» σύμφωνα με τον Διευθυντή του Τμήματος Γηριατρικής του Νοσοκομείου Hadassah της Ιερουσαλήμ ο Δρ. Yoram Maaravi.
Την απάντηση αυτή έδωσε ο Γιατρός στην ερώτηση του δημοσιογράφου αν παρατήρησε ότι το lockdown έχει επιπτώσεις στα ηλικιωμένα άτομα εκτός από το ηθικό τους και στην υγεία τους ως προς την παθολογία..i24NEWS 16/11/20
Kαι για τους πλέον δύσπιστους υπάρχει και αυτή η είδηση που αφορά την ”τεχνητή” καρδιά της Ευρώπης το Βέλγιο-Βρυξέλλες. 
Η πρωτεύουσα της ΕΕ το Βέλγιο έγινε στο δεύτερο κύμα του covid19 αυτές τις τελευταίες μέρες η χώρα η πιο πένθιμη του κόσμου, παγκόσμια πρωταθλήτρια θανάτων λόγω covid19 αναλογικά με τον πληθυσμό της. 
Έφθασε στους 14 500 νεκρούς στους 11,6 εκατομμύρια κατοίκους ένα ποσοστό θνησιμότητας που κατέστησε το Βέλγιο πρώτο στην μακάβρια λίστα παγκοσμίως αφού υπερέβη το Περού… 
Σε αυτό το πλαίσιο η Amnesty international δημοσιεύει μια έκθεση πολύ αυστηρή για το Βέλγιο. Ο ONG κατηγορεί τις δημόσιες εξουσίες Βελγίου πως “εγκατέλειψαν” τους οίκους ευγηρίας όπου εστιάζονται πάνω από το 60% των θανάτων Covid στη χώρα. franceculture 16/11/20

ΠΗΓΗ

Μάριος Ματσάκης: κορωνοϊός και λασπολογία

Σας το είχα πει. Ανέμενα ότι σύντομα θα άρχιζε η λασπολογία εναντίον μου. Όχι επιχειρήματα. Λάσπη, πολλή Λάσπη και ψέματα και ύβρεις κατά του προσώπου μου. Και απειλές και φοβέρες. 
Το πολιτικο-οικονομικό κατεστημένο ξέρει καλά να αμύνεται. Και κάνει καλά τη δουλειά του. Άλλωστε το έχει πράξει πολλές φορές στο παρελθόν. 
Αν αρχίσω να απαντώ θα πέσω στην παγίδα τους. Θα τους δώσω υπόσταση και λόγο να συνεχίζουν το έργο τους. Δεν θα το κάνω όσο και αν προκληθώ και όσο μεγάλα και αν είναι τα ψεύδη και οι απειλές τους. 
Εξάλλου την γνώμη μου λέω, την επιστημονική ως επί το πλείστον, και δεν ζητώ από κανέναν να με αγαπήσει σαν πρόσωπο. 
 Όμως, το κατεστημένο της διαφθοράς και της διαπλοκής πρέπει να καταλάβει ότι, αυτή τη φορά δεν είναι με τον Ματσάκη ή τον κάθε Ματσάκη που έχει να τα βάλει. Αλλά με τον κόσμο, πολύ κόσμο, που ξύπνησε πλέον και άρχισε να αγωνίζεται εναντίον της διαφθοράς, της διαπλοκής και της αδικίας που του τρώνε τα σωθικά για τόσα χρόνια. 
Από τον κόσμο έχουν να φοβηθούν και όχι από εμένα. Και ο κόσμος δεν νικιέται εύκολα. Το ποτάμι ξεχείλισε και τρέχει. Και θα παρασύρει στο διάβα του κάθε σαθρό και βρώμικο. 
Παρεμπιπτόντως, όπως δήλωσα ξανά, ΔΕΝ έχω πλέον πολιτικές φιλοδοξίες και δεν προτίθεμαι να ξαναβάλω υποψηφιότητα για οτιδήποτε. Άλλωστε αναμείχθηκα λίγο με την πολιτική στο παρελθόν και η εμπειρία μου ήταν αυτή του ανθρώπου που πέφτει σε ένα βόθρο!
Ελπίζω να μην σας κούρασα και ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που αφιερώσετε πολύτιμο χρόνο για να διαβάσετε αυτά που έπρεπε να σας πω.
Μάριος ΜατσάκηςΙατροδικαστής 15/11/20

seferou.blogspot.com

Βιολόγος Μ. Παπαζαχαρίου – Το σχέδιο χωρίς γενικά Lockdown που θα προστάτευε όλο τον πληθυσμό

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *