Η ΜΗΧΑΝΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΕΧΕΙ ΤΑΧΘΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ;

5/5 (10)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Έχει γίνει η Google αντχριστιανική και υπέρ-μουσουλμανική;

Υπήρξαν αυξανόμενες ενδείξεις της Google ότι είναι αντιχριστιανική, κατά του Θεού και υπέρ των μουσουλμάνων, αλλά κάτι χειροπιαστό που να αποδεικνύει ότι η Google σκόπιμα υποκινεί την προώθηση του Ισλάμ και την καταστολή του Χριστιανισμού είναι ακόμη ασαφής.

Όταν για παράδειγμα κάποιος ανέφερε ότι η Google αφιερώνει μόνιμα μια υποσέλιδα με το Ραμαζάνι του Ισλάμ, αλλά ούτε καν ένα λογότυπο Doodle για την περίοδο των Χριστουγέννων ως απόδειξη  ότι είναι υπέρ-μουσουλμανική και αντιχριστιανική, η Google ως γνωστό, έμεινε σιωπηλή.

Και όταν το Google Home που υποστηρίζεται από το Google Assistant εκτίθεται ότι έχει προγραμματιστεί να απαντά σε ερωτήσεις σχετικά με τον Σατανά και τον Μωάμεθ, αλλά όχι για τον Ιησού Χριστό-Θεό (παρακολουθήστε εδώ), το Google, του οποίου το σύνθημα είναι «Μην είσαι κακός» (παραπάνω) εξέδωσε ένα δελτίο τύπου που αρνήθηκε ότι ήταν κατά του Χριστιανισμού, ισχυριζόμενο τον «σεβασμό» ως τον λόγο για την εκ προθέσει παράλειψή του: «Ο λόγος για τον οποίο ο Βοηθός Google δεν απάντησε με πληροφορίες σχετικά με το «Ποιος είναι ο Ιησούς »ή« Ποιος είναι ο Ιησούς Χριστός » δεν ήταν από την «έλλειψη σεβασμού, αλλά για να διασφαλιστεί ο σεβασμός… «.

Αλλά τώρα, υπάρχει αδιαμφισβήτητη απόδειξη ότι η Google σκοπίμως προωθεί το Ισλάμ και καταστέλλει τον Χριστιανισμό.

Για πολλά χρόνια, όταν ο «νόμος της σαρία» μπαίνει στην μηχανή αναζήτησης, η σελίδα BillionBibles.org που απαριθμεί τα βασικά δόγματα του νόμου της σαρία – www.billionbibles.org εμφανίζεται σε μια από τις σχετικές ιστοσελίδες.

Αυτή η σελίδα, έχοντας εκθέσει ό, τι λέει πραγματικά ο νόμος της Σαρία, προκάλεσε  τις φίλο-μουσουλμανικές, αντιχριστιανικές ομάδες, οι οποίες άρχισαν να διαμαρτύρονται.

Στις 8 Μαρτίου 2017, το Νομικό Κέντρο Νότιας Φτώχειας – μια ομάδα που θεωρεί τις λέξεις «Ιησούς» και «Καλά Χριστούγεννα» ως «ομιλία μίσους» δημοσίευσε ένα άρθρο που επικρίνει το Google για την κατάταξη του www.billionbibles.org.

Στη συνέχεια, στις 24 Ιουνίου 2017, η μουσουλμάνα συντάκτρια κοινωνικών μέσων, Rowaida Abdelaziz της Huffingtonpost και πρώην συνεργάτρια με το Al Jazeera Arabic, δημοσίευσε ένα προπαγανδιστικό άρθρο για το Ισλάμ με τίτλο «Η αναζήτηση Google κάνει ανεπανόρθωτη βλάβη στους μουσουλμάνους» στο οποίο ισχυρίστηκε ότι το BillionBibles.org βλάπτει τους Μουσουλμάνους, συζητώντας το νόμο της Σαρία και την Τακίγια.

Δύο μέρες αργότερα, το Google Adsense σταμάτησε να προβάλλει τις διαφημίσεις του BillionBibles.org στις σελίδες των νόμων Σαρία και Taqiyya, τις οποίες η Google Adsense ονομάζει ξαφνικά ως «επικίνδυνο ή υποτιμητικό περιεχόμενο», το οποίο με τη σειρά του ορίζεται ως περιεχόμενο που «απειλεί ή υποστηρίζει βλάβη» παρενοχλεί ή εκφοβίζει «ή» υποκινεί το μίσος κατά, προάγει τη διάκριση ή αποθαρρύνει ένα άτομο ή μια ομάδα ατόμων. «Για να γίνει συμβατός, το Google Adsense έδωσε οδηγίες,» να διορθώσετε τις παραβιάσεις … και να ζητήσετε αναθεώρηση «.

Ούτε η σελίδα νόμου της Σαρία ούτε η σελίδα Taqiyya «απειλεί ή υποστηρίζει βλάβη» ή «παρενοχλεί, εκφοβίζει ή εκφοβίσει» ή «υποκινεί μίσος κατά, προάγει τη διάκριση ή κατακρίνει τους μουσουλμάνους ή οποιονδήποτε άλλον. Παρουσιάζουν πραγματικά γεγονότα. Όταν αυτό εξηγήθηκε στο Google Adsense, απέρριψε την εξήγηση χωρίς να παράσχει μια δική της εξήγηση.

Στη συνέχεια, το Google Adsense ενημέρωσε ότι το BillionBibles.org είναι μια χριστιανική ομάδα, όχι μια ομάδα «λευκών υπερασπιστών» ή «ισλαμοφοβικών», όπως ο Abdelaziz κατηγόρησε ψευδώς και οι σύνδεσμοι παρέχονται στις σελίδες BillionBibles.org που μοιράζονται το ευαγγέλιο – τα καλά νέα του Ιησού «αγάπη, θυσία και σωτηρία για μας.

Το Google Adsense αντέδρασε στις 7 Ιουλίου 2017 επιβάλλοντας μια «επιβολή σε επίπεδο ιστότοπου» που αποχρηματοδότησε – δηλ. Δεν επέτρεψε να εμφανίζεται καμία διαφήμιση του σε καμία σελίδα του BillionBibles.org, το σύνολο του οποίου φέρει την ένδειξη «Επικίνδυνο ή υποτιμητικό περιεχόμενο» ως «βίαιο περιεχόμενο: αιματηρό «, παρόλο που δεν υπάρχει ούτε μια σταγόνα αίματος, πόσο μάλλον το » αιματηρό «, εμφανίζεται σε οποιαδήποτε σελίδα του BillionBibles.org:

Όπως φαίνεται παραπάνω, το Google Adsense δήλωσε ότι για να «επιλύσουν» τις «παραβιάσεις», είτε μπορούν να «σταθεροποιηθούν» ή οι κώδικες Adsense μπορούν να καταργηθούν από τις «μη συμμορφούμενες» σελίδες.

Για να εξακριβωθεί αν η Google ταξινομεί πραγματικά το Ευαγγέλιο του Ιησού Χριστού ως «Επικίνδυνο ή επιζήμιο περιεχόμενο» και «Βίαιο Περιεχόμενο: αιματηρό » και συνεπώς «μη συμμορφούμενο», ο BillionBibles.org αφαιρέσει τους κωδικούς Adsense από όλες τις σελίδες του, εκτός από αυτές που απλώς περιείχαν το ευαγγέλιο, συμπεριλαμβανομένης της περίπτωσης μας, της Εξηγήσεως της Αγίας Τριάδας, του Προφήτη Ισά και του Μουσουλμανικού Μεσσία, και ζήτησε μια άλλη αναθεώρηση σύμφωνα με την παραπάνω πολιτική Google.

Το Google Adsense ανταποκρίθηκε επιβεβαιώνοντας και διατηρώντας την «επιτόπια επιβολή» σε ολόκληρο το BillionBibles.org, συμπεριλαμβανομένων των παραπάνω σελίδων που μοιράζονται μόνο τα καλά νέα του Ιησού Χριστού, τα οποία όλα είναι «μη συμμορφούμενα» με την μουσουλμανική, αντιχριστιανική πολιτική της Google.

Τι μας περιμένει;

Μια ανεπίσημη συμμαχία έχει αναπτυχθεί μεταξύ της Google και των φιλο-μουσουλμανικών, αντιχριστιανικών ομάδων. Όταν ο τελευταίος επισημαίνει μια χριστιανική ιστοσελίδα που δεν τους αρέσει, διαμαρτύρονται για την ή στην Google,η οποία στη συνέχεια παραγγέλλει τον χριστιανικό ιστότοπο να «διορθώσει» το περιεχόμενό του ή να αποχρηματιστεί. Με την πάροδο του χρόνου, αυτή η συμμαχία θα στραγγαλίσει και θα σιωπήσει τις χριστιανικές ιστοσελίδες, ενώ οι ισλαμιστικοί ιστοχώροι μεγαλώνουν.

Τι πρέπει να γίνει?

Οι επιχειρήσεις ηλεκτρισμού είναι επιχειρήσεις, αλλά επειδή έχουν σχεδόν μονοπωλιακή ισχύ πάνω σε ένα βασικό στοιχείο της σύγχρονης ζωής, ρυθμίζονται και είναι νομικά δεσμευμένοι να παρέχουν, χωρίς διακρίσεις, ηλεκτρική ενέργεια σε όλες τις ηλεκτρικές συσκευές που πληρώνουν τους πελάτες που συνδέονται με το δίκτυό τους.

Η Google είναι επίσης μια επιχείρηση με σχεδόν μονοπωλιακή εξουσία πάνω από ένα ουσιαστικό στοιχείο της σύγχρονης ζωής: αναζήτηση στο διαδίκτυο. Η Google διαθέτει επίσης σχεδόν μονοπωλιακή ισχύ – μερίδιο αγοράς 89% – σε όλα τα έσοδα αναζήτησης στο διαδίκτυο από τις ΗΠΑ και όλοι οι ιστότοποι που προβάλλουν διαφημίσεις Google Adsense πληρώνουν πελάτες (το Google λαμβάνει το 32% των εσόδων από διαφημίσεις που παράγουν). Ως εκ τούτου, η Google πρέπει επίσης να ρυθμίζεται και να απαγορεύεται νόμιμα να αποπροσανατολίζει χριστιανικά ιστότοπους με διακρίσεις, ενώ συνεχίζει να παρέχει στους ισλαμιστές ιστότοπους πρόσβαση στην πλατφόρμα δημιουργίας εσόδων Adsense.

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *