«Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ» ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ «ΤΕΛΟΣ»! (βίντεο).

5/5 (2)

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Οι προφητείες ανέφεραν πως όταν επιστρέψει ο «Ιούδας» στην Ιερουσαλήμ, θα έρθει και το τέλος του κόσμου!

Die Reise ins unsichtbare Land. Nicht alles ist Gold was glänzt…!
«Το ταξίδι προς την «αόρατη» χώρα. Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός …!»

Η Ίδρυση και η πορεία μέχρι σήμερα του κράτους του Ισραήλ από την μια μεριά και από την άλλη οι κινήσεις της παγκόσμιας Ελίτ και των Σιωνιστικών Κέντρων που βρίσκονται πίσω από τις «Λέσχες Δύναμης», συμπληρώνουν όλο αυτό το νεοταξικό παζλ που θεώρει πως έχει φτάσει η μεγάλη στιγμή για την καθυπόταξη όλης της ανθρωπότητας.

Ένα θεοκρατικό στρατοκρατικό Ισραήλ που συνέχεια επεκτείνεται εδαφικά σε βάρος των Παλαιστινίων, ακολουθώντας τον δρόμο των προφητειών. Το τέλος όμως πλησιάζει!

Τα πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών είναι ένα κείμενο που πιθανώς έχει την αφετηρία του στην Ρωσία των αρχών του 20ου αιώνα και παρουσιάζει ένα προσχέδιο κυριαρχίας του κόσμου από τους Εβραίους. Σαν αρχή θεωρείται η ίδρυση του Ισραήλ.

Παρότι η γνησιότητα τους έχει αμφισβητηθεί από διάφορες μελέτες και θεωρούνται προϊόν πλαστογραφίας, η ζωή η ίδια τα επιβεβαιώνει.

Διαβάζοντας τα, αναγνωρίζει κανείς στρατηγικές που χρησιμοποιήθηκαν για την οικονομική υποδούλωση των χωρών από τις τράπεζες, που πλήθος από αυτές ανήκουν σε εβραϊκές οικογένειες, με εκείνη των Rothschilds να εξέχει, την διάβρωση του πολιτικού συστήματος, την διάβρωση της οικογένειας που αποτελεί το κύριο κύτταρο του κοινωνικού ιστού, την διάβρωση των εκκλησιών ώστε να χαθεί η εμπιστοσύνη των πιστών, την διάβρωση των ηθών και πολλά άλλα..μ

Όλα όσα αναφέρονται έχουν ήδη γίνει πράξη, είτε είναι γραμμένα από «σοφούς» Σιωνιστές, είτε από άτομα που γνώριζαν με κάποιο τρόπο τα σχέδια για τη δημιουργία και εδραίωση μιας παγκόσμιας νεοταξικής διακυβέρνησης.

Υπάρχει όμως σε όλα αυτά ένα αναπόφευκτο αδύνατο σημείο :

Πως όλα αυτά τα σχέδια, είναι δημιούργημα ανθρώπων και κανείς πλην… Εκείνου αλάθητος!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

1 Response

 1. Τι προσπαθούν να κάνουν:
  Την κατάληψη της Αμερικής και μετά, ολόκληρου του κόσμου, με κάθε μέσο… όσο βίαιο ή απάνθρωπο, ή αποδοτικό.
  Από σφοδρές ξηρασίες, από μετεωρολογικούς πολέμους που διεξάγονται μυστικά με εναέριους μολυντές και ηλεκτρομαγνητικά κύματα υψηλών υψομέτρων, σε μια κατάσταση αέναου πολέμου για την δημιουργία σεναρίων προβλήματος-αντίδρασης-λύσης για να αποσπάσει, να εξαγριώσει, να υποδουλώσει τους Αμερικανούς στην πατρίδα τους, με εργαλεία όπως ο Πατριωτικός Νόμος και ο νόμος Εξουσιοδότησης Εθνικής Άμυνας, που συντέμνουν το Σύνταγμα στο όνομα της εθνικής ασφάλειας.
  Προχωρούν στην στρατιωτικοποίηση των αστυνομικών δυνάμεων σε πόλεις σ’όλες τις ΗΠΑ, σιγα σιγα και στην Ευρωπη λόγω «Τζιχάντ».
  Δημιουργούν στρατοπέδα-φυλακές από την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Εκτάκτων Αναγκών (FEMA) χωρίς δηλωθέντα σκοπό.
  Ανάληψη του ελέγχου της τροφής, των φαρμάκων και της φροντίδας υγείας, ακόμα και του στρατού, με κρυφές ατζέντες, να παχύνουν, αποβλακώσουν, αρρωστήσουν, ελέγξουν τον πληθυσμό που είναι ήδη απορροφημένος στον καταναλωτισμό.
  Κυβερνησεις που παγιδεύουν τα τηλέφωνα, συγκεντρώνουν τα δεδομένα μας και παρακολουθούν τις κινήσεις μας ατιμώρητες. Που προετοιμάζονται να τα χρησιμοποιήσουν όλα αυτά εναντίων μας όταν επιτεθούν και η τελική κατάληψη έχει ξεκινήσει.
  Η κατάληψη πρωτιστως της Αμερικής… και μετα του πλανητη…
  Από μια καλολαδομένη και εξοπλισμένη πολυεθνική ομάδα (ελίτ) που θα αποδεκατίσουν, θα σκοτώσουν και θα υποτάξουν.
  Συμβαίνει όσο καθόμαστε εδώ
  Συμβαίνει παντού τριγύρω μας
  Η αναπόφευκτη συνέχεια.
  Πιθανόν να ξεκινήσει κάποια Παρασκευή. Οι τράπεζες θα ανακοινώσουν μια δράση ασφαλείας που υποχρεώνει τους Η/Υ τους να τεθούν εκτός όλο το Σσαββατοκύριακο.
  Το ηλεκτρονικό χρήμα θα εξαφανιστεί με πυροδότηση ηλεκτρομαγνητικών βομβών που θα αχρηστεύσουν όλα μας τα δίκτυα, που θα φανεί σαν επίθεση από τρομοκράτες ή την Ρωσία, ή μια «εξωγήινη εισβολή» με χρήση ΑΤΙΑ ρέπλικες (ή Blue Beam ολόγραμμα) που υπάρχουν και χρησιμοποιούνται ήδη.
  Μια εισβολή εξωγήινων στις ΗΠΑ. Ω… τι βολικό….
  Το δοκίμασαν οι Ρώσοι το 1947.
  Κανείς δεν θα πει αυτά τα πράγματα δημόσια στον αέρα. Θα ακουστούν σαν μεγαλοστομίες που προκαλούν τρόμο, απομονωτική τεχνολογική παράνοια τόσο ψεύτικη, επικίνδυνη και ανόητη… που πλησιάζει στην προδοσία.
  Το να πει κάποιος αυτά τα πράγματα (δημόσια) θα είναι απίστευτα ανεύθυνο ήθα είναι ανεύθυνο να μην τα πει; Ειδικά αν είναι η αλήθεια;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *