Η ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ(Βίντεο)

4.71/5 (7)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Φτάσαμε να επιβάλουν αυστηρούς έλεγχους στα αεροδρόμια κατά την αποβίβαση και επιβίβαση με το πρόσχημα να δουν αν είναι αρνητικός ή θετικός στον κοροναϊό  όπως ήδη γίνεται στο Ντουμπάι, να ελέγχουν το DNA  σου για να μπορούν να το χρησιμοποιήσουνε κατά το δοκούν. Αυτό μας θυμίζει την τεράστια διαφήμιση που γινόταν στο διαδίκτυο να δώσεις δείγματα το DNA σου για να μάθεις ποια είναι η καταγωγή σου αλλά στην πραγματικότητα αυτό ήταν μια παγίδα για να σε αιχμαλωτίσουν.

Η κατάσταση στις Ηνωμένες Πολιτείες ειδικά με τον κορωναϊό έχει αρχίσει και ξεφεύγει και σε ορισμένες πολιτείες όπως στο Οχάϊο και στο Μίσιγκαν ο κόσμος έχει αρχίσει και βγαίνει στους δρόμους για να διαδηλώσει κατά των σκληρών μέτρων περιορισμού της ίδιας της ζωής του.

Σύμφωνα με τους σχεδιασμούς τα σουπερμάρκετ σταδιακά θα πάψουν να εφοδιάζουν με διάφορα είδη τροφίμων και τα κατεστημένα ΜΜΕ προβάλλουν ήδη εικόνες σκηνοθετημένες από ορθές αυτοκινήτων που θα περιμένουν για να πάρουν μια σακούλα με τα απαραίτητα είδη διατροφής και αυτό για να προετοιμαστεί ψυχολογικά ο κόσμος.

Όπως αναφέρουν τα παρακάτω βίντεο για να σταματήσουν αυτά τα ζοφερά σχέδια ο κόσμος πρέπει να αντιδράσει με κάθε μέσον  να βγει και πάλι έξω από τα σπίτια του και να δείξει την αντίθεση του σε αυτήν την νέα επιβαλλομένη δικτατορία.

Ο φόβος που προσπαθούν να διασπείρουν  είναι το μεγαλύτερο όπλο της κατοχής και αυτό πρέπει να σπάσει με κάθε τρόπο.

THE REAL OUTBREAK MIGHT START TO SPREAD IN AMERICA…

Διαμαρτυρία στο Οχάιο, τα χρήματα δεν είναι αρκετά, Μίτσιγκαν

Thousands of People Against Lockdown «Gridlock» Michigan Streets

Armed protesters demand an end to Michigan’s coronavirus lockdown orders

Διανομή τροφίμων στην Καλιφόρνια, Μινεάπολη, Πενσυλβανία

Need your Help Plz ~ Are Your Local Food Banks Seeing This As Well ???

VIA, San Antonio Food Bank partner to feed community members

Εντωμεταξύ ενώ προχωράει η καταστροφή της παραγωγής φυσικών προϊόντων διατροφής θα αρχίσουν να πασάρουν τον κόσμο με τα δικά τους προϊόντα όπως παραδείγματος χάριν μεταλλαγμένο φυτικό κρέας.

AMID THE SHUTDOWNS YOU MAY BE FORCED TO EAT THIS…

Αυτοί οι δύο Κινέζοι που εμφανίζονται στα επόμενα βίντεο προσπάθησαν να ξυπνήσουν τον κόσμο για την επερχομένη καταστροφή  και για το δικτατορικό καθεστώς που θέλουν να επιβάλουν και για το λόγο αυτό μετά τις τελευταίες τους αποκαλύψεις κυριολεκτικά εξαφανιστήκαν.

Το συμπέρασμα από όλα αυτά είναι καλύτερα ς μιας μέρας ελευθερία παρά μια ζωή σκλαβωμένος σε ένα τέτοιο καθεστώς.

more serious problem in CHINA.

One brave Chinese, and sad story

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *