Η ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΥΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ ΔΟΚΙΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ(Βίντεο)

5/5 (4)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Αρκετοί δημοσιογράφοι και δημιουργοί περιεχομένου παρατήρησαν ότι η Αυστραλία μοιάζει με το πιο ολοκληρωτικό αστυνομικό κράτος που υπήρχε στην πρόσφατη ιστορία.
Έχει γίνει πιλοτική δοκιμή πλήρους κλίμακας για τους ελίτ να δουν πόσο καλά μπορούν να εφαρμόσουν τη Νέα Παγκόσμια Τάξη.
Οι Αυστραλοί υπέστησαν μερικές από τις πιο φρικτές βασικές παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της αξιοπρέπειας κατά τη διάρκεια ολόκληρης αυτής της απάτης.

Οι ελίτ χρησιμοποιούν την Αυστραλία για να δοκιμάσουν αυτά τα αυταρχικά μέτρα, όπως το να συνηθίσουν το κοινό σε ένα αστυνομικό κράτος στο οποίο ο στρατός και η αστυνομία και οι δύο περιπολούν στους δρόμους έτοιμους να διαπράξουν βία εναντίον άλλων ανθρώπων επειδή αρνούνται την καραντίνα όταν δεν είναι άρρωστοι ή δεν φορούν το προσωπείο της Νέα Τάξης… Δηλαδή, μάσκα προσώπου.

Australia: Full Scale Pilot Test for the NWO

Αυτά τα παιδιά ξέρουν καλά τι κάνουν. Είναι ψυχοπαθείς, αλλά δεν είναι ανόητοι », λέει ο Brian στο παραπάνω βίντεο.
Οι πολιτικοί αναδιανέμουν τόσο τον πλούτο όσο και την εξουσία μακριά από το κοινό και τον ενοποιούν στα χέρια τους.
Είμαστε σε μεγάλο πρόβλημα εάν δεν μπορούμε να κάνουμε τον στρατό και την αστυνομία που διαπράττουν βία εκ μέρους των τυράννων να συνειδητοποιήσουν τι κάνουν στην ανθρωπότητα.
Όλα αυτά είναι πάνω από 17 νέες περιπτώσεις COVID-19. Αυτό είναι απολύτως τρομακτικό που οι άνθρωποι συνεχίζουν να αγοράζουν αυτήν την απάτη.

«Η βαριά τυραννία και η καταπίεση συμβαίνουν παντού», προσθέτει ο Brian.
Εάν δεν πιστεύετε ότι αυτό επιστρέφει στις Ηνωμένες Πολιτείες με τη μορφή ενός δεύτερου κλειδώματος, σκεφτείτε ξανά.
Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης μας προετοιμάζουν για έναν «σκοτεινό χειμώνα» και ένα «δεύτερο κύμα» από τότε που συνέβη το πρώτο ψευδές κύμα.
Ξύπνήστε. Ο χρόνος είναι τώρα πολύ σύντομος. Εάν δεν έχετε τροφή ή νερό, τώρα είναι η ώρα να πάρετε ό, τι μπορείτε. Εάν δεν έχετε σχέδια έκτακτης ανάγκης, τώρα είναι η ώρα να κάνετε κάποια με την οικογένειά σας.

Εάν είστε ήδη καλά προετοιμασμένοι για οποιαδήποτε καταστροφή, το καλύτερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να είστε σε εγρήγορση και άφοβοι.
Μην ζείτε μια τρομοκρατημένη ζωή (σας υποδουλώνουν με τον φόβο σας), αλλά βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τι συμβαίνει. Το καλύτερο σχέδιο ετοιμότητας περιλαμβάνει την επίγνωση αυτής της κατάστασης που βρισκόμαστε σήμερα.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ!
ΘΑ ΜΑΣ ΦΟΡΑΝΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ;
ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ!

17 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Απίστευτες εικόνες από την Αυστραλία: η χούντα φιμώνει το λαό…

Αστυνομικοί βάζουν σαν χαλινάρι τη μάσκα σε διαδηλωτές

ΕΤΣΙ ΘΑ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ ΘΑ ΣΕ ΚΡΑΤΟΥΝ 5 ΠΑΝΟΠΛΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑΕΙ …

Στις 5 Σεπτέμβρη στην Αυστραλία έγινε Διαδήλωση κατά των ακραίων μέτρων covid19 για την Ημέρα της Ελευθερίας. Στην Μελβούρνη έγιναν έκτροπα.

Πάνοπλοι αστυνομικοί καθηλώνουν διαδηλωτές κι επιχειρούν να τους αλυσοδέσουν το στόμα με το φίμωτρο χαλινάρι της .. μάσκας…

Η διαδήλωση ξεκίνησε από το Shrine of Remembrance και κατευθύνθηκαν προς το Albert Park όπου η αστυνομία επενέβη για να τους εμποδίσει και να τους διαλύσει.

Πεδίο μάχης το Albert Park…
Anti-Lockdown διαδήλωση στη Μελβούρνη στην πολιτεία της Victoria.

Οι διαδηλωτές κατάφεραν να σπάσουν μια αστυνομική γραμμή στο Albert Park.

Η αστυνομία πραγματοποίησε συλλήψεις έγιναν πραγματικές μάχες και συγκρούσεις

Συνέχεια εδώ

https://agonasax.blogspot.com/2020/09/blog-post_67.html

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *