Η απόρριψη του εμβολίου χρειάζεται αυτοπραγμάτωση, θάρρος και πίστη στο Θεό.

5/5 (6)

Μαζική ύπνωση: Η ανησυχητική ψυχολογία πίσω από την παγκόσμια λατρεία (cult) «Αυτοκτονία δια των Εμβολίων»
Από τον Mike Adams

  

(Natural News) Η παγκόσμια λατρεία αυτοκτονίας δια των εμβολίων είναι πολύ πραγματική και είναι προϊόν μαζικής ύπνωσης σε συνδυασμό με μια δημοφιλή επιθυμία για αυτοεξόντωση. Οδηγούμενοι στο σημείο παραφροσύνης από την τρελή κουλτούρα και την ψυχολογική τρομοκρατία των κύριων μέσων μαζικής ενημέρωσης, πολλοί άνθρωποι σήμερα, είτε συνειδητά είτε ασυνείδητα, επιδιώκουν να τερματίσουν τη ζωή τους – οι παγκόσμιες αυτοκτονίες έχουν εκτοξευτεί από τότε που ξεκίνησαν τα lockdown – και τώρα έχουν πέσει πάνω στην τελική τους λύση: Το εμβόλιο covid.

Το Heaven’s Gate ήταν μια λατρεία της Καλιφόρνια που έληξε τη δεκαετία του 1990, όταν σχεδόν όλα τα μέλη της αυτοκτόνησαν, αφού πίστεψαν ότι ο ηγέτης τους – ένας άντρας με το όνομα Applewhite – θα τους έφερνε στη σωτηρία.

Με τον ίδιο εν πολλοίς τρόπο που τα μέλη της λατρείας του Heaven’s Gate πίστευαν ότι θα μπορούσαν να επιτύχουν ανύψωση και ν’ ανέβουν πάνω από την ανθρωπότητα, καταναλώνοντας δηλητήριο – το οποίο πίστευαν ότι θα τους μεταφέρει σε μια «εξωγήινη μητρότητα» που τους περιμένει στην μακρινή πλευρά του Κομήτη της Χάλεϊ – οι σημερινοί αιρετικοί αυτοκτονίας μέσω εμβολίων πιστεύουν ότι μπορούν να επιτύχουν ανύψωση κάνοντας ένεση μ’ ένα θανατηφόρο βιολογικό όπλο που θα τους μετατρέψει σε έναν «ελεύθερο» άνθρωπο και θα τους δώσει κύρος VIP στην κοινωνία (χάρη στα διαβατήρια εμβολίων τους).

Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που οι οπαδοί του Heaven’s Gate αυτοκτόνησαν αναζητώντας την ανύψωση σ’ έναν ψεύτικο θεό, οι σημερινοί λάτρεις των εμβολίων αυτοκτονούν, καθώς αποτίουν φόρο τιμής στον ψεύτικο θεό της «επιστήμης». Και το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο: Μαζικός θάνατος και γκρεμισμένες αυταπάτες.

Όταν οι άνθρωποι γυρίζουν την πλάτη τους στο Θεό, δεν αναγνωρίζουν πλέον τη δική τους αξία.

Δυστυχώς, πολλοί άνθρωποι δεν έχουν πλέον καμία αίσθηση αυτοεκτίμησης επειδή έχουν γυρίσει την πλάτη τους στο Θεό και αντ ‘αυτού λατρεύουν την τεχνολογία, την επιστήμη, τα χρήματα ή τη φήμη. Έτσι, δεν έχουν τίποτα για το οποίο να ζήσουν εκτός από περισσότερα χρήματα και φήμη. Όταν αυτά δεν τους ικανοποιούν αρκετά, επιδιώκουν τον αυτο-αφανισμό, χωρίς να συνειδητοποιούν ότι κάθε άνθρωπος είναι ένα θαύμα του θείου, που δημιουργήθηκε σύμφωνα με την εικόνα του Θεού.

Η ένεση μ’ ένα θανατηφόρο βιολογικό όπλο που σχεδιάστηκε για να τερματίσει την ανθρώπινη ζωή είναι προσβολή στον Θεό και πράξη πνευματικής και σωματικής εξόντωσης. Πιστεύω ότι οι περισσότεροι άνθρωποι που κάνουν το εμβόλιο, σε κάποιο βαθμό, γνωρίζουν ότι είναι δυνητικά θανατηφόρο, αλλά καλοδέχονται την πιθανότητα αυτοεξόντωσης, επειδή είναι πολύ καλύτερη από την εναλλακτική λύση, η οποία είναι να εξοστρακιστούν από την κοινωνία και να απορριφθούν από τους συναδέλφους τους.

Οι περισσότεροι άνθρωποι θα προτιμούσαν να πεθάνουν παρά να απορριφθούν, και έτσι οι προπαγανδιστές εμβολίων εξαγοράζουν αυτούς που ασκούν επιρροή από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, διασημότητες και ψεύτικες αυθεντίες για να προσπαθήσουν να εξισώσουν την υπακοή στον εμβολιασμό με την κοινωνική αποδοχή. Αυτό θηρεύει εκείνους με αδύνατη θέληση που ορίζουν τη δική τους αξία με τον τρόπο που τους βλέπουν οι άλλοι (ή τους αποδέχονται).

Για να απορρίψεις το εμβόλιο σήμερα, εν μέσω όλης της προπαγάνδας και του εξαναγκασμού, χρειάζεται μια πράξη αληθινής αυτοπραγμάτωσης, θάρρους και πίστης στον Θεό. Σχετικά λίγοι άνθρωποι κατέχουν αυτήν την ικανότητα σήμερα, επειδή έχουν απορρίψει τον ίδιο τον Θεό που τους έδωσε ζωή και συνείδηση.

Έτσι, όσοι λαμβάνουν το εμβόλιο συμμετέχουν κυριολεκτικά σε μια μεγάλη, παγκόσμια θρησκεία αυτοκτονίας που πραγματοποιείται με μαζική ύπνωση, πλύση εγκεφάλου και κοινωνική μηχανική. Ακριβώς όπως και οι οπαδοί του Heaven’s Gate, αυτοί οι άνθρωποι είναι περισσότερο από ευτυχείς να πάρουν το δηλητήριο και να τελειώσουν τη ζωή τους αρκεί να σημαίνει ότι «έγιναν αποδεκτοί» από την κοινωνία κατά τη διαδικασία.

Ο λόγος που αναφέρω όλα αυτά είναι επειδή πρέπει να κατανοήσουμε τη διεστραμμένη ψυχολογία αυτών των καλτιστών (cultists) για να επιβιώσουμε από τη μαζική τους αυτοκτονία, η οποία θα επηρεάσει ακόμη και εκείνους από εμάς που αποφεύγουμε τις ενέσεις-βιολογικά όπλα.

Καθώς ο μαζικός θάνατος σαρώνει τις οικονομίες και τα έθνη, θα έχει τρομακτικές συνέπειες στη λειτουργία της κοινωνίας, συμπεριλαμβανομένων της κατάρρευσης των γραμμών εφοδιασμού και των ακραίων διαταραχών του προσωπικού σε βιομηχανίες όπως η χρηματοδότηση, η ενέργεια, οι τηλεπικοινωνίες και η γεωργία.

Παρακολουθήστε αυτό το συγκλονιστικό σύντομο βίντεο από μια επαγγελματία Ανθρώπινου Δυναμικού της ενεργειακής βιομηχανίας, που προειδοποιεί για το πώς μεγάλες επιχειρήσεις πετρελαίου σχεδιάζουν ήδη στρατηγικές «αντικατάστασης» για να αντικαταστήσουν τα δικά τους στελέχη που έχουν εμβολιαστεί. Αυτό ονομάζεται «Σχεδιασμός διαδοχής», και σύμφωνα με αυτήν τη γυναίκα, τα στελέχη πετρελαίου αναμένουν ότι περίπου οι μισοί από αυτούς που έλαβαν το εμβόλιο θα πεθάνουν τα επόμενα χρόνια.

  

naturalnews.com

seferou.blogspot.com

Φώτο – Διαμόρφωση στα Ελληνικά : Α.Τ.

Aνατροπή Τώρα

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *