Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΕΦΟΡΤΩΘΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ(Βίντεο)

4.75/5 (4)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Παρά το γεγονός ότι οι Εβραίοι στην Τουρκία αριθμούν περίπου 30.000 από συνολικό πληθυσμό 80 εκατομμυρίων, ο Τούρκος πολιτικός σχολιαστής, Hüseyin Güneş, ισχυρίζεται ότι «είμαστε σκλάβοι στους Εβραίους … εργαζόμαστε γι’ αυτούς … και μας ελέγχουν οικονομικά. Πρέπει να τους ξεφορτωθούμε, καταστρέφοντας ταυτόχρονα την κατάσταση του Ισραήλ. »

MEMRI: Σε συνέντευξη της 17ης Μαΐου στην Τουρκική Μάγχη 9Qanat TV, δήλωσε ότι οι Τούρκοι Εβραίοι είχαν προδώσει τη χώρα τους στον Α ‘Παγκόσμιο Πόλεμο και ότι «ήταν προδότες καθ’ όλη την ιστορία». Ο Γκνεσς δήλωσε ότι «προσπαθούμε να απαλλαγούμε από το Ισραήλ».

«Κατά τη διάρκεια του Α Παγκοσμίου Πολέμου, οι Εβραίοι που γεννήθηκαν εδώ ή εγκαταστάθηκαν εδώ έφυγαν από την Τουρκία και πολέμησαν κατά της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Ακόμη και στο Gallipoli, οι Εβραίοι πολέμησαν με τους Άγγλους εναντίον των Τούρκων στρατιωτών. Πολλοί Τούρκοι σκοτώθηκαν από αυτούς. Οι Εβραίοι μας αγωνίστηκαν. Ξέρετε ότι ήταν προδότες σε όλη την ιστορία.»

Turkish Political Commentator Hüseyin Güneş Incites against Turkey’s Jews: We Are All Slaves to Them

SARA ZOABI: «Είμαι Ισραηλινο-Αραβική μουσουλμανα γυναίκα και υπερήφανη σιωνιστρια».

Και εδώ είναι ο γιος της Sara, Mohammad Zoabi, επίσης ένας περήφανος Ισραηλινο-Αραβικός μουσουλμάνος Σιωνιστής. Η αγάπη για τη χώρα του, το Ισραήλ, αποτελεί μέρος του ποιος είναι για όσο καιρό μπορεί να θυμηθεί.

A fearless Muslim woman reveals the truth about Israel

Ο στόχος του είναι να κάνει τους Ισραηλινούς Άραβες και τον κόσμο γενικά να συνειδητοποιήσουν γιατί πρέπει να υποστηρίξουν το Ισραήλ. Το όνειρό του είναι μια μέρα να αποτελεί μέρος της ισραηλινής Κνεσέτ και να υπηρετεί περήφανα τη χώρα του. Ως υψηλού προφίλ, υπέρ του Ισραήλ, ακτιβιστής Διαδικτύου, δέχεται πολλές απειλές θανάτου, ακόμη και από μέλη της δικής του οικογένειας. Ως αποτέλεσμα, τέθηκε υπό την ισραηλινή προστασία της ασφάλειας.

A Proud Israeli Arab Muslim Zionist

 

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

1 Response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *