ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ Νο 1.

5/5 (4)

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ Νο 1.ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ από τις ετήσιες αναφορές 2018-2019 & 2019-2020, καθώς και τη δήλωση του Τσιόδρα το Μάιο του 2019 (τέλος περιόδου επιτήρησης 2018-2019 ).Πάντα με τα δικά τους στοιχεία θα πάμε.
Και αυτά είναι τα light στοιχεία. Τα καλά τα κρατάω για το LIVE…ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ, γιατί θα γίνει και live για τη γρίπη και όχι μόνο. Και πρέπει να μπορείτε άνετα να το παρακολουθήσετε χωρίς να χαθείτε στους αριθμούς.

Nikos Fonias

ΠΕΝΤΕ ΒΑΣΙΚΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΣΙΟΔΡΑ:
Δηλώσατε στην ιατρική σχολή 6-4-2021, μπροστά σε δεκάδες επίδοξους ιατρούς, ότι η μάσκα εξαφάνισε τη γρίπη!!!!
Οι ερωτήσεις είναι οι εξής: Α) Πότε » εξαφανίστηκε » η γρίπη στην Ελλάδα, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΕΟΔΥ? Φορούσαμε μάσκα τότε?
Β) Η μάσκα είναι ΚΥΡΙΟ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ μέσο για την αντιμετώπιση ιών? Αν ναι, γιατί δεν προτρέπατε τον πληθυσμό σε μαζική χρήση και τα προηγούμενα χρόνια, ώστε να σωθούν ανθρώπινες ζωές από τη γρίπη?
Γ) Πως είναι δυνατόν η μάσκα να ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΤΑ ΔΥΟ ΠΙΟ ΦΟΝΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ Η1Ν1 & Η3Ν2 της γρίπης, που ούτε το ΕΜΒΟΛΙΟ κατάφερε να το κάνει, αφού το 40,6% αυτών που πέθαναν πέρυσι, ΝΟΣΗΣΑΝ ΒΑΡΙΑ(!!!!) και έχασαν τη ζωή τους λόγω και των υποκείμενων νοσημάτων?
Δ) Πόση θα ήταν η νοσηρότητα της γρίπης αν κάνατε ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΑΡΙΘΜΟ ΤΕΣΤ όπως κάνετε τώρα με το νέο ιό? Θυμίζω ότι ο ΕΟΔΥ αναφέρει ότι: » ο εργαστηριακός έλεγχος για γρίπη ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΩΣ ΡΟΥΤΙΝΑ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΡΑΞΗ, συνεπώς οι θάνατοι με ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΗ ΓΡΙΠΗ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΑΡΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΗΣ ΝΟΣΗΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑΣ που προκαλεί η γρίπη στον πληθυσμό. ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ που σχετίζονται με τη γρίπη, ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΩΣ ΘΑΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΑΙΤΙΕΣ…..»
Ε) Και τέλος κύριε Τσιόδρα, ποιος είναι πιο μεταδοτικός ιός? Ο » νέος » ιός ή οι ιοί της γρίπης? Αν δυσκολεύεστε να βρείτε την απάντηση, μία απλή σύγκριση μπορείτε να κάνετε με τα στοιχεία του ΕΟΔΥ για το » νέο » ιό και τους ιούς της γρίπης.Να ξαναπώ ότι αυτά είναι ΜΙΚΡΟ ΜΕΡΟΣ των στοιχείων.
Προκαλώ όποιον » θαρραλέο » πιστεύει ότι μπορεί, να αποδομήσει ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.
Γιατί αυτά δεν είναι δικά μου ΣΤΟΙΧΕΙΑ, είναι του ΕΟΔΥ.
Υ.Γ.1: Τα παραμύθια έχουν ΠΆΝΤΑ τέλος.Υ.Γ.2: ΡΟΥΑ ΜΑΤ x 5!

http://oimaskespeftoun.blogspot.com/2021/05/1.html#more

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *