ΕΘΝΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΑΝΑΚΗΡΥΞΕ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΤΗΝ… ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΤΟΥ!!!

5/5 (1)

φοτο1Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Ο «μεγάλος σουλτάνος» της Άγκυρας, ο νεοοθωμανιστής ηγέτης, ο άνθρωπος που πολλοί τον χαρακτήρισαν σαν τον μοιραίο άνθρωπο που θα οδηγήσει την χώρα του στην τελική διάλυση, φαίνεται πως έχει ….χάσει την μπάλα, αν μπορούμε να μιλήσουμε με ποδοσφαιρικούς όρους.

Όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ ανακήρυξε την ημέρα των γενέθλιων του σαν… εθνική εορτή και εθνική αργία για όλες τις δημόσιες υπηρεσίες! Αλήθεια,  δεν είναι… ποντιακό ανέκδοτο!!!

Σύμφωνα με τις δημοσιογραφικές πλροφορίες, η 26η Φεβρουαρίου, ήμερα που ήρθε στον κόσμο ο «μεγάλος» σουλτάνος της Τουρκίας, ο Ταγίπ Ερντογάν, ανακηρύχτηκε εθνική αργία και θα εορταστεί με μεγάλες τιμές σαν ένα από τα πιο σημαντικά ιστορικά γεγονότα της σύγχρονης Τουρκίας!

Η απόφαση αυτή ήδη έχει κοινοποιηθεί σε όλες τις τουρκικές δημόσιες υπηρεσίες και στα δημόσια σχολεία της χώρας, ενώ θα τελεστούν και εορταστικές εκδηλώσεις για την μεγάλη αυτή μέρα.

Η μεγαλύτερη εκδήλωση προς τιμή του θα γίνει στο προαύλιο του προεδρικού μεγάρου, δηλαδή του μεγάλου παλατιού που έκτισε για τον εαυτό του ο Ερντογάν, όπου θα πραγματοποιηθεί μεγαλειώδης παρέλαση με τιμώμενο πρόσωπο φυσικά τον ίδιο τον Ταγίπ Ερντογάν.

Την ίδια ώρα στην νοτιοανατολική Τουρκία οι Κούρδοι σφάζονται εν ψυχρώ, ενώ καθημερινά τα τουρκικά κανάλια γεμίζουν από σκηνές των κηδειών των θυμάτων του τουρκικού στρατού από αυτόν τον σαρακονταετή πόλεμο.

Μετά από όλα αυτά, τύφλα νάχει ο… Κιμ Τζονγκ-ουν!

φοτο2

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

4 Σχόλια

  1. Αν αυτό είναι αλήθεια, είναι μία λάθος ενέργεια/πράξη του Ερντογάν. Στο Ισλάμ δεν επιτρέπεται να γιορτάζουμε τα γενέθλια μας. Ακόμα και ο εορτασμός των γενεθλίων του Προφήτη, είναι αιρετική πράξη/εκδήλωση. Όσο για τους μαρξιστές τρομοκράτες του PKK, δεν μας απασχολεί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *