Δεν έχει ξαναγνωρίσει ο τόπος μεγαλύτερους απατεώνες.

4.67/5 (6)

”Βόμβες” αντιβιοτικά – “φίμωτρο” οι μάσκες» -ΗΧΗΤΙΚΟ

Γιώργος Καρυστινος:

Στο θέμα των αντιβιοτικών που θα μπορύσαν να χορηγηθούν σε ευπαθείς ομάδες από τα πρώτα συμπτώματα του κορωνοϊού αναφέρθηκε μιλώντας στον Focus FM και τον Στέφανο Δαμιανίδη ο Έλληνας καρδιολόγος Γιώργος Καρυστινός που ζει και εργάζεται στο Λονδίνο.

Ο κ. Καρυστινός χαρακτήρισε ως εγκληματική ενέργεια την οδηγία που δόθηκε σε ευάλωτες ομάδες να πάνε στο σπιτι τους και να περμένουν μετα τα πρώτα συμπτωματα που παρρουσίσαν.

Αναφερόμενος στις μάσκες τις χαρακτήρισε “φίμωτρα” ενώ για τις παρενέργειες του εμβολίου επισήμανε ότι αυτες που εμφανίζονται τώρα είναι οι βραχυπρόθεσμες ενώ τυχόν μεσοπρόθεσμες ή μακροπρόθεσμες παρενέργειες δεν τις γνωρίζουμε ακομα γιατί θα φανούν αργότερα.

Ακούστε το χαρακτηριστικό απόσπασμα στο ηχητικό που ακολουθει:

Δεν έχει ξαναγνωρίσει ο τόπος μεγαλύτερους απατεώνες.

Πάντα μας αρέσουν οι διαφορετικές απόψεις που κρύβουν εκπλήξεις όπως αυτή με τον Πάνο Σκαρλάτο και την υπερ-ανάλυση το τι εστί κορωνοιός….ώσπου ζήτησε να παρέμβει ο πνευμονολόγος κ.Τσελεπής και τότε έγινε το έλα να δεις. Όταν η επιστημονική κοινότητα είναι σε διχασμό, σκεφτείτε τον κόσμο που εκούει και βλέπει το τι γίνεται με την περιβόητη «πανδημία»…Ακούστε και θα καταλάβετε!

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

1 Response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *