ΓΚΡΙΖΟΙ ΛΥΚΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ

4.8/5 (5)

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Με την προτροπή του γενικού γραμματέα του τουρκικού εθνικιστικού κόμματος, MHP, του Semih Yalçın, οι γνωστοί Γκρίζοι Λύκοι με τα γνωστά εγκλήματα στο ιστορικό τους, έρχονται στα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο για να συμπαρασταθούν στους παράνομους μετανάστες να περάσουν στο ελληνικό έδαφος.

Όπως έγινε γνωστό, η κατάσταση με τις επιθέσεις, όπως υποστηρίζουν, της ελληνικής αστυνομίας κατά των μεταναστών και την δολοφονία κάποιου λαθρό, (τουρκική παραπληροφόρηση), οι Γκρίζοι Λύκοι αποφάσισαν να πάνε να ενισχύσουν τις προσπάθειες των μεταναστών να απωθήσουν την ελληνική φρουρά των συνόρων, να ανοίξουν τα σύνορα και να αφήσουν ελεύθερους τους χιλιάδες λαθρό να περάσουν στο ελληνικό έδαφος.

Ειδικά από το τοπικό παράρτημα των Γκρίζων Λύκων της Αδριανούπολης, με εντολή του ίδιου του Ντεβλέτ Μπαχτσελί, καλούνται να πάνε στα σύνορα για να συμπαρασταθούν στους μετανάστες που προσπαθούν να περάσουν στην Ελλάδα.

Οι Γκρίζοι Λύκοι δεν παραλείπουν να κατηγορήσουν και την Ευρώπη για μεγάλη ασυνέπεια των υποσχέσεων της προς την Τουρκία, που δεν τις κράτησε με συνέπεια η Τουρκία να σηκώσει όλα αυτά τα χρόνια το μεγάλο βάρος των μεταναστών.

Αντιλαμβάνεται κανείς ότι μια τέτοια κίνηση θα δώσει νέα τροπή στις εξελίξεις στην περιοχή.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *