ΓΙΑ ΕΜΦΥΛΙΟ ΤΟ ΠΑΤΕ;;; ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ…. ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΟΥ 4ου ΡΑΙΧ-ανακοίνωσαν ότι φτιάχτηκε δομή φιλοξενίας για νέους και παιδιά θετικά στον κορονοΐο σε παλιό αρχοντικό στην Σιάτιστα,Βοΐου…!!!.…

5/5 (2)

SOS!!!! SOS!!!!!! ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΑΠΟΜΟΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΑΚΡΙΝΑ ΜΕΡΗ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ!!!!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ “ΔΟΜΗ” ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ…

Σήμερα στις ειδήσεις των 12:00 στην ΕΡΤ3 ανακοίνωσαν ότι φτιάχτηκε δομή φιλοξενίας για νέους και παιδιά θετικά στον κορονοΐο σε παλιό αρχοντικό στην Σιάτιστα, Βοΐου για την τοποθέτηση τους εκεί ώστε να μην “μολύνουν” τις οικογένειες τους.

Πραγματικα ΦΡΙΚΗ.Στη μέση του πουθενά, χτισμενοι φραχτες γυρω γυρω, καγκελα στα παραθυρα…


Μονο υγειονομικη εγκατασταση δε θυμιζει..!!!ΘΡΙΛΕΡ!!!!ΛΙΝΚ:
 

https://www.ertflix.gr/ert3/27ayg2020-kathe-mera-ellada/
 

1:40:00 Ρεπορτάζ
 

1:41:25 Λέει για τα παιδιά

Τα Hoaxes έθεσαν “μάσκα” στο Νόμο 4862/20 .Αυτη τη φορά με τον Αθ.Περδικόπουλο

Ο Νίκος Αντωνιάδης, ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ: “ΤΙ ΕΙΠΑΤΕ ΚΥΡΙΑ ΚΕΡΑΜΕΩΣ ;; ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ ;;”

Ο Νίκος Αντωνιάδης, ΑΠΟΔΟΜΕΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΕ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ

Κεραμέως: «14 Σεπτεμβρίου το άνοιγμα των σχολείων. Να κρατήσουμε πιο πολλές ώρες τα παιδιά στο σχολείο»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τι αναμένεται να ανακοινωθεί από τους αρμόδιους Υπουργούς.

Η κοινή συνέντευξη Τύπου γίνεται παρουσία του κυβερνητικού εκπροσώπου, Στέλιου Πέτσα, της υπουργού Παιδείας & Θρησκευμάτων, Νίκης Κεραμέως, του υπουργού Εσωτερικών, Τάκη Θεοδωρικάκου, του προέδρου της ΚΕΔΕ, Δημήτρη Παπαστεργίου, ενώ σε αυτήν παρίσταται και η καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας του ΕΚΠΑ Βάνα Παπαευαγγέλου.

Στην εισηγητήρια ομιλία του, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κάλεσε όλους τους γονείς να επιστρέψουν άμεσα από τις διακοπές τους.

«Για να κερδίσουμε τον πόλεμο με την πρωτοφανή, παγκόσμια, υγειονομική και οικονομική κρίση που προκαλεί η πανδημία του κορωνοϊού, χρειάζεται ομαδική δουλειά. Κυβέρνηση, Τοπική Αυτοδιοίκηση, Εκπαιδευτικοί, Μαθητές, Γονείς.
Η Κυβέρνηση και η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχουν συνεργαστεί στενά, όλο αυτό το διάστημα, καθώς η σχολική χρονιά που ξεκινά σε λίγες μέρες είναι διαφορετική.
Χρειάζονται πρόσθετα μέτρα προστασίας, ώστε τα σχολεία μας να παραμείνουν κυψέλη γνώσης, όχι εστία διασποράς του κορωνοϊού.

Και ενώ το Υπουργείο Παιδείας είναι αρμόδιο για τη νέα σχολική χρονιά σε όλες τις βαθμίδες, είναι εξαιρετικά σημαντικός ο ρόλος του Υπουργείου Εσωτερικών και των Δήμων. Που – στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους – κάνουν ό,τι χρειάζεται για την εύρυθμη λειτουργία των σχολείων, από τη μέριμνα για το απαραίτητο προσωπικό καθαριότητας, μέχρι την εξασφάλιση της αναγκαίας απολύμανσης και της διάθεσης όλων των αναλώσιμων υλικών, όπως μάσκες και αντισηπτικά.

Σε ό,τι αφορά το άνοιγμα των σχολείων, θα ήθελα να σημειώσω ότι ικανός αριθμός συμπολιτών μας δεν έχουν επιστρέψει ακόμη στα αστικά κέντρα. Ιδίως στην Αθήνα, μέχρι τις 31 Αυγούστου, με βάση την ανάλυση δεδομένων κινητικότητας του πληθυσμού – από τα διόδια, τις ακτοπλοϊκές και αεροπορικές μεταφορές, καθώς και τις αστικές συγκοινωνίες – φαίνεται ότι περίπου το 85% των κατοίκων της πρωτεύουσας επέστρεψαν στην πόλη.

Καλούμε λοιπόν όλους τους γονείς να επιστρέψουν τις επόμενες ημέρες με τα παιδιά τους στο σπίτι. Και να φροντίσουν, για το καλό όλης της οικογένειας, να μείνουν ασφαλείς περιορίζοντας τις επαφές τους με την ευρύτερη κοινότητα για τις επόμενες μέρες μέχρι την έναρξη των μαθημάτων».

Η Υπουργός Παιδείας, παίρνοντας τον λόγο από τον κ.Πέτσα, αποκάλυψε πως στις 14 Σεπτεμβρίου θα ανοίξουν συλλήβδην όλα τα σχολεία της χώρας.

«Από την υποχρεωτική χρήση της μάσκας εξαιρούνται παιδιά με ειδικά προβλήματα υγείας- στα ειδικά σχολεία μάσκες θα χρησιμοποιούνται εφόσον είναι εφικτό».

.

Που θα είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, θυμίζουμε πως η μάσκα θα χρησιμοποιείται κυρίως σε εσωτερικούς χώρους.

Η αρμόδια Υπουργός έδωσε έμφαση στην υποχρεωτική χρήση μάσκας τους μαθητές που φοιτούν από το νηπιαγωγείο έως την Τρίτη Δημοτικού.

  • Στους εξωτερικούς χώρους θα χρησιμοποιείται μόνο σε περίπτωση συνωστισμού. Δεν προβλέπεται η χρήση μάσκας στα διαλείμματα, τα οποία θα είναι διαφορετικές ώρες ανά ομάδες μαθητών, ούτε στη γυμναστική. Επίσης, η μάσκα θα είναι υποχρεωτική στα μέσα μεταφοράς μαθητών.
  • Για τους εκπαιδευτικούς η χρήση της μάσκας θα είναι υποχρεωτική. Το ίδιο και για τους μαθητές όλων των ηλικιών, με ιδιαίτερη έμφαση στην εκπαίδευση στη χρήση μάσκας από το Νηπιαγωγείο έως και τη Γ’ Δημοτικού.
  • Υποχρεωτική θα είναι η χρήση μάσκας και από οδηγούς, συνοδούς, μαθητές κατά τη μεταφορά τους στα ειδικά μεταφορικά μέσα. Κατά την περίοδο προσαρμογής προνηπίων, θα είναι υποχρεωτική χρήση μάσκας από υγιές, σταθερό, συνοδεύον πρόσωπο/γονέα. Η κυβέρνηση θα διαθέσει μάλιστα δωρεάν υφασμάτινες μάσκες σε όλους τους μαθητές και όλους τους εκπαιδευτικούς.

Περισσότερες ώρες τα παιδιά στο σχολείο

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε η αναφορά-προτροπή της κ.Κεραμέως να κρατηθούν τα παιδιά όλων των ηλικιών όσες περισσότερες ώρες γίνεται στα σχολεία.

Η επίσημη εξήγηση που δόθηκε για την παραπάνω πρόταση ήταν για να…κρατηθούν όσο γίνεται περισσότερο μακριά τα παιδιά από τις ευάλωτες ομάδες (π.χ. παππούδες, γιαγιάδες και ενδεχομένως τους ίδιους τους γονείς τους!!!).

«Τα παιδιά μας είναι πιο ασφαλή στο σχολείο, όπου λειτουργούν με κανόνες, με την καθοδήγηση των πολύτιμων εκπαιδευτικών τους, παρά στον δρόμο και στις πλατείες όπου παίζουν χωρίς κανόνες.

Με τα μέτρα προστασίας στο σχολείο προστατεύονται και τα παιδιά μας, και οι εκπαιδευτικοί μας αλλά προστατεύεται και η οικογένειά μας όταν το παιδί ή ο εκπαιδευτικός γυρνάει από το σχολείο.

Το φυσικό περιβάλλον των παιδιών είναι το σχολείο. Είμαστε εδώ για διασφαλίσουμε και το αγαθό της υγείας και αυτό της εκπαίδευσης. Από αυτήν την κρίση θα βγούμε δυνατότεροι».

Την ίδια ώρα προβλέπεται σημαντική επέκταση Ολοήμερων Σχολείων:

Επιπλέον κονδύλι άνω των 100 εκ. ευρώ για την επέκταση των Ολοήμερων Νηπιαγωγείων και Δημοτικών Σχολείων, ώστε να μένουν περισσότερα παιδιά στο σχολείο έως τις 4μμ, να απασχοληθούν με μελέτη και δημιουργικές δράσεις καλλιτεχνικής παιδείας, φυσικής αγωγής, πληροφορικής και ξένων γλωσσών, καθώς  και να περιοριστεί η επαφή των παιδιών με πρόσωπα που ανήκουν σε ομάδες αυξημένου κινδύνου.

el.gr

ΠΗΓΗ>>> ΕΔΩ

Τα Hoaxes έθεσαν “μάσκα” στο Νόμο 4862/20 .Αυτη τη φορά με τον Αθ.Περδικόπουλο..!!!

=π.Δ…ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΡΕ ΣΑΝΟΦΑΓΟΙ… Η ΔΕΞΙΟΑΡΙΣΤΕΡΗ ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ….

Πριν λίγες μέρες στις 21/08/20 δημοσιεύσαμε ενα θέμα με τιτλο Η Κυβέρνηση μπορεί να θέτει υπο κράτηση το παιδί σου από το σχολείο για 14 ημέρες και με υπότιτλο Με Νόμο θα αρπάζουν το παιδί σου και δια της βίας θα του κάνουν κλινικό φαρμακευτικό ελεγχο φαρμακευτική αγωγή και νοσηλεία χωρις την συγκατάθεση σας….


Τα Ellinika Xoaxes που προστατεύουν την Κυβέρνηση στο ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ κατά των πολιτών και τη Νεα Τάξη και αυτο πέρα από προσωπική εκτίμηση είναι κάτι που το βλέπουν ολο και περισσότεροι συμπολίτες μας και το καταγράφουν στα σχόλια τους.

Έριξαν τη μάσκα της δηθεν ψευδούς είδησης με σαθρή πραγματικά ΨΕΥΤΙΚΗ αιτιολογια οτι δεν έχει ψηφιστεί Νόμος για να σου κρατά η Κυβέρνηση το παιδί και δια της βίας να του κάνουν φαρμακευτικό ελεγχο και αγωγή χωρις την συγκατάθεση των γονέων.


Το Ρόλο του ΨΕΥΤΟΜΑΣΚΑΡΑ ανέλαβε στα Ellinika Xoaxes o AΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΕΡΔΙΚΟΠΟΥΛΟΣ του ΑΡΣΕΝΙΟΥ απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.


Αυτή τη στιγμή παρακολουθεί το προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ο κύριος αυτός που είναι και απόφοιτος Νομικής και τα Ellinika Xoaxes υποκαθιστώντας όργανα και Δικαιοσύνη φόρεσε “μάσκα ψεύδους” στην Κοινοποίηση του δημοσιεύματος στο Facebook υποστηρίζοντας οτι δεν έχει ψηφιστεί Νόμος να σου πάρουν τα παιδιά για θεραπεία ….κλπ


Ο Νόμος κύριε Περδικόπουλε πρέπει απαραίτητα να γράφει οτι παίρνει παιδιά?


Κάθε Νόμος που ψηφίζεται ισχύει για όλους τους Ελληνες.Εξαιρεί τα παιδιά κάποιο αρθρο του?Μέσα στο αρθρο μας αναφέρουμε οτι ισχύει για όλους μας.. συνεπώς δεν υπάρχει ΨΕΥΔΗΣ ΕΙΔΗΣΗ και υπάρχει Νόμος για ΚΡΑΤΗΣΗ και ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ κάθε Ελληνα πολίτη ακόμη και με υπόνοια για Κορωνοιό αρα και για τους μαθητές και τα παιδιά μας.


Το οτι ακόμη η Κυβέρνηση δεν άρχισε τις Κρατήσεις δεν σημαίνει οτι δεν υπάρχει Νόμος ούτε οτι είναι ψευδές διότι τον εχει στο οπλοστάσιο της και μπορεί να τον εφαρμόσει ανά πάσα στιγμή..


Κρίμα κυριε Περδικόπουλε που είσαι και απόφοιτος νομικής..Κριμα για το πτυχίο που πήρες..Να μας πεις και την διεύθυνση του Γραφείου σου όταν θα ανοίξεις να σου κάνουμε διαφήμιση μπας και βρεις πελάτες!!!


Κρίμα και για το μουστάκι σου!!!Καταλάβατε πως λειτουργούν τα Hoaxes και τα συνεργαζόμενα αστέρια που εχει μέσα?…


Να τα βλέπουν και στα Πανεπιστήμια για να στέλνουν φοιτητές για διατριβή…


Πως ενα Νόμο τον βγάζει ΨΕΥΤΙΚΟ και παραποιεί την ΑΛΗΘΕΙΑ ενω στην πραγματικότητα με αυτόν το Φασιστικό Αντισυνταγματικό Νόμο είμαστε όλοι ΣΤΟΧΟΙ ανα πάσα στιγμή συνεπώς και τα παιδιά μας μπορούν να τα αρπάξουν χωρις συναίνεση γονέα…


Πουθενά δεν λέει οτι εξαιρούνται τα σχολεία από ελέγχους. Ισχύει για ολη την Επικράτεια.


Θα μπορούσες να γράψεις οτι είναι Αντισυνταγματικός αλλά άλλη είναι η αποστολή σου.


Μην το παίζεται και τόσο ανεξάρτητοι σε αυτό τον οργανισμό .Βγάζει μάτι η αποστολή σας…Τα παραμύθια σου Περδικόπουλε σε άλλη παραλία.Αρθρο του Δημοσιογράφου Χρόνη Προσαλέντη.ΥΓ Ο Νόμος που κατά τα Hoaxes και τον Περδικόπουλο δηθεν δεν υπάρχει!!!


ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ και ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

ΠΗΓΗ>>> ΕΔΩ

“ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ, ΔΑΣΚΑΛΟΙ & ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ : ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ Κυβέρνηση και Κεραμέως” Τον κώδωνα του κινδύνου κτυπάει ο Νίκος Αντωνιάδης, στους εκπαιδευτικούς. ;;

Νίκος Αντωνιάδης: “ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ;;ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΗΣ ΤΗΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΟΔΗΓΙΩΝ ΤΟΥ ΕΟΔΥ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ;;ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΑΝ ΑΡΡΩΣΤΗΣΟΥΝ Ή ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ !!ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ;;”

ΕΥΘΥΝΗ… Τεράστια λέξη, τεράστια έννοια…ΕΝΩΠΙΟΣ ΕΝΩΠΙΩ, θα βρεθούν οι εκπαιδευτικοί, στους οποίους  στην ουσία, πετά η δικτατορία Μητστοτάκη και Κεραμέως το μπαλάκι της ευθύνης για τυχόν νόσηση των μαθητών από τον κορονοϊό, και ο Νίκος Αντωνιάδης, τους κρούει τον κώδωνα του κινδύνου.Οι εκπαιδευτικοί είναι ο… σάκος του μπόξ, στον οποίον θα ξεσπάσουν γονείς και κυβέρνηση αν νοσήσουν οι μαθητές.Και φτάνουμε μοιραία σε μια κοινωνία εκπαιδευτικών, που τα τελευταία σαράντα χρόνια, γαλουχήθηκε με την κουμμουνιστική και την αριστερή κουλτούρα και διαβρώθηκε όσο λίγες κοινωνικές ομάδες, αποδεχόμενη ακόμα και την απεθνικοποίηση και την διαστροφή της Παιδείας.Για όσους έχουν ζήσει την Παιδεία, μέσα από τα σπλάχνα της, όπως την έζησα εγώ, ήταν δεδομένο, πως θα φτάναμε σε μια εποχή, κατά την οποία  οι εκπαιδευτικοί, θα γίνονταν ο σάκος του μποξ. Όταν η Παιδεία διαλυόταν επί Ανδρέα Παπανδρέου, αυτοί νοιάζονταν για τον μισθό τους.
Σήμερα, περισσότερο από ποτέ άλλοτε, οι εκπαιδευτικοί πρέπει να κάνουν στροφή 180ο και να σταθούν στο πλευρό των μαθητών και των γονέων και όχι στο πλευρό της κυβέρνησης… αν δεν θέλουν να ζήσουν ακραίες καταστάσεις… γιατί πολύ φοβάμαι πως αυτό θα ζήσουμε… Άλλωστε, αυτό θέλουν και τα πολιτικά νεοταξίτικα υποκείμενα που κυβερνούν… Το ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ, θα είναι η απόλυτη νίκη τους.ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗ ΧΑΡΗ.ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ… άλλωστε, εσείς οι εκπαιδευτικοί, είστε οι πνευματικοί γονείς των μαθητών.ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ.

Υ.Γ. Στο τέλος της ανάρτησης, ένα σχόλιο εκπαιδευτικού, από την σελίδα του κ. Αντωνιάδη, που θεωρώ πως δίνει το στίγμα της επερχόμενης εφιαλτικής καθημερινότητας ενός εκπαιδευτικού μέσα στην τάξη.

ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ, ΔΑΣΚΑΛΟΙ & ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ :ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ;;ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ;;ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΗΣ ΤΗΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΟΔΗΓΙΩΝ ΤΟΥ ΕΟΔΥ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ;;ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΕΟΔΥ ;;______________ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΑΝ ΑΡΡΩΣΤΗΣΟΥΝ Ή ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ !!ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ;;______________________-Εγώ θα απορρίψω τον Τσιόδρα, τον Σύψα και την Λινού που βεβαίωναν εμάς τους γονείς ότι οι μάσκες δεν προστατεύουν τον γενικό πληθυσμό.-Εγώ θα απορρίψω τον Τσιόδρα, τον Σύψα και τον Χατζή που βεβαίωναν ότι η μάσκα είναι επικίνδυνη για τον γενικό πληθυσμό και επομένως και τα παιδιά, που αποτελούν μεγάλο μέρος του γενικού πληθυσμού.-Εγώ θα απορρίψω την Γιαμαρέλλου και τις 2.666 μελέτες που λένε ότι η μάσκα πολύ λίγο προφυλάσσει τα παιδιά.-Εγώ θα απορρίψω ακόμα και αυτές τις πιθανότητες να αρρωστήσουν τα παιδιά παρά τη χρήση μάσκας.-Εγώ θα δεχθώ ότι ο ιός είναι φοβερά μεταδοτικός, επικίνδυνος και θανατηφόρος.-Εγώ θα δεχθώ ότι η μάσκα είναι ακίνδυνη.-Εγώ θα δεχθώ ότι η μάσκα προστατεύει τα παιδιά μας από τον φοβερό και τρομερό ιό και ότι δεν θα νοσήσουν ούτε θα μεταδώσουν τη νόσο αν τη φοράνε. Γιατί αλλιώς δεν θα έστελναν τα παιδιά στα σχολεία. Σωστά;-Υπό μία προϋπόθεση όμως, γιατί όλα δικά τους δεν μπορούνε να τα έχουνε όσο παίζουμε στο δικό τους γήπεδο:Να τηρούνται οι επτά οδηγίες του ΕΟΔΥ, με τη σειρά που αναγράφονται στην ιστοσελίδα του ΕΟΔΥ:*Να εφαρμόζουν τα παιδιά υγιεινή των χεριών με πλύσιμο ή με αλκοολούχο αντισηπτικό αμέσως μόλις την φορέσουν και οπωσδήποτε πριν τη αφαιρέσουν.*Να τοποθετούν τη μάσκα ώστε να καλύπτει ΠΛΗΡΩΣ τη μύτη, το στόμα και το πηγούνι και να μην υπάρχουν κενά μεταξύ μάσκας και προσώπου.*Να ΜΗΝ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΟΤΑΝ ΤΗ ΦΟΡΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΙΟ ΣΤΑ ΔΑΚΤΥΛΑ ΤΟΥΣ.*Η μάσκα να αφαιρείται πιάνοντας μόνο τα κορδόνια πρώτα από κάτω και μετά από πάνω.*Να ΜΗΝ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟ.*Η μάσκα να αφαιρείται και να απορρίπτεται όταν υγρανθεί.*Να απορρίπτεται κρατώντας την πάντα από τα κορδόνια ή τους λαστιχένιους βραχίονες.*Εάν είναι πολλαπλών χρήσεων να πλένεται το συντομότερο δυνατόν μετά από κάθε χρήση με κοινό απορρυπαντικό και σε θερμοκρασία 60 βαθμών.ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ πρέπει να τις ΤΗΡΟΥΝ τα παιδιά μας και ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ είστε ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ για την τήρησή τους !Διαφορετικά η ΕΥΘΥΝΗ είναι ΔΙΚΗ ΣΑΣ !!Πώς το βλέπετε, αγαπητοί μου νηπιαγωγοί, δάσκαλοι και καθηγητές ;;Θα καταφέρετε να επιβλέπετε δεκάδες προνήπια, νήπια, μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου στην τήρηση των επτά αυτών οδηγιών;Και συνειδητοποιείτε ότι αν δεν το καταφέρετε έχετε την ευθύνη αν τα παιδιά αρρωστήσουν ή μεταδώσουν τον ιό;;Συνειδητοποιείτε το ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ Η ΚΥΡΙΑ ΚΕΡΑΜΕΩΣ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ;;Μήπως θυμάστε πόσες φορές Η ΙΔΙΑ ΑΓΓΙΞΕ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΤΗΣ, και πώς τη φορούσε, όταν σας ανακοίνωνε ότι σας φορτώνει την ευθύνη αυτή;

Αφιερωμένο στους διευθυντές των σχολείων που ταυτίστηκαν με το υπουργείο Παιδείας και την κυβέρνηση…Elsa PsarrakisΘανάση, δεν είναι χαρτομάντιλο η μάσκα! Μαριλένα, έρχομαι σε λίγο να σου δέσω τα λαστιχάκια, μην κλαις! Ποιος μουρμουρίζει; Εσύ, Λουκία; Γιώργο, εσύ;

Όποιος το κάνει να σταματήσει τώρα! Δημήτρη, βγάλε το δάχτυλο από τη μύτη, δε χωράει μαζί με τη μάσκα! Μαργαρίτα, είπαμε ότι δεν κάνουμε τρύπες στη μάσκα για να τη φοράμε στα μάτια! Ποιος πέταξε πάλι τη γόμα; Κωνσταντίνε, θα βγάλεις κάνα μάτι, δεν είναι σφεντόνα η μάσκα, φόρεσέ την κανονικά! Μαρία, πιο δυνατά, δε σε ακούω! “Κα” είπα, όχι “κα”! “Καααα”! Εσείς οι 15 εκεί πίσω, δε ζωγραφίζουμε στις μάσκες! Πέτρο, που είναι η μάσκα σου; Στο πρόσωπο τη φοράμε, όχι στα μαλλιά!(Προσεχώς…)(κλεμμενο από Λευτέρη Αβραμιδη)

Πηγή

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *