ΓΙΑΤΡΟΣ ΓΙΑ ΜΠΟΛΙ : ΤΑ ΘΑΛΑΣΩΣΑΜΕ-Η ΑΚΙΔΑ ΠΡΩΤΕΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΟΞΙΝΗ-ΑΡΑΓΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΤΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟΞΙΝΕΣ ΑΚΙΔΑΣ ΠΡΩΤΕΙΝΗΣ;

5/5 (3)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Ήχιτικό από ένα ραδιοφωνικό σόου έχει εμφανιστεί όπου ο Δρ Byram Bridle αποκαλύπτει ότι οι επιστήμονες πίσω από το εμβόλιο του covid-19 έκαναν ένα τρομερό λάθος. Σύμφωνα με τον γιατρό, ο οποίος αναφέρει μια ολοκαίνουργια, ερευνητική μελέτη από την Ιαπωνία «Έκαναν ένα λάθος – πίστευαν ότι η πρωτεΐνη της ακίδας ήταν ένα μεγάλο αντιγόνο, μόνο για να ανακαλύψουν ότι είναι μια τοξίνη, που μπορεί να ταξιδέψει σε πολλά όργανα του σώματος, προκαλώντας σοβαρή βλάβη.

  

Δεν προκαλεί έκπληξη, ό, τι μας λέει το ίδρυμα για τα εμβόλια covid ήταν ένα υπολογισμένο ψέμα. Ένα από τα μεγαλύτερα και πιο επικίνδυνα ψέματα είναι ότι «τα εμβόλια εμβολίου mRNA μένουν στο χέρι και δεν κυκλοφορούν νανοσωματίδια γύρω από το σώμα». Τώρα ξέρουμε ότι είναι ένα πλήρες ψέμα, καθώς μια νέα έρευνα που διεξήχθη στην Ιαπωνία δείχνει ότι τα λιπιδικά νανοσωματίδια (LNP) που περιέχουν τον κώδικα mRNA κυκλοφορούν ευρέως γύρω από το σώμα μετά τον εμβολιασμό, φτάνοντας στον εγκέφαλο, τον σπλήνα, το παχύ έντερο, την καρδιά, το ήπαρ, τους πνεύμονες και άλλα όργανα.

Το έγγραφο μελέτης, που αρχικά γράφτηκε στα Ιαπωνικά και μεταφράστηκε αυτόματα στα Αγγλικά, βρίσκεται σε αυτόν τον σύνδεσμο στους διακομιστές Natural News (PDF).

Με την επισήμανση «Pfizer εμπιστευτικό», η μελέτη είναι γνωστή ως μελέτη βιοκατανομής που χρησιμοποιεί ένζυμα λουσιφεράσης και δείκτες ραδιοϊσοτόπων για να παρακολουθεί με ακρίβεια την κατανομή των mRNA LNP της Pfizer σε όλο το σώμα. Η πρώτη ενότητα φέρει την ένδειξη:

Εμβόλιο SARS-CoV-2 mRNA (BNT162, PF-07302048)
2.6.4 Περίληψη της φαρμακοκινητικής μελέτης

Η μελέτη αποκαλύπτει πώς τα mRNA LNPs κατανέμονται σε όλο το σώμα, επηρεάζοντας ακόμη και τις ωοθήκες και τους όρχεις, δημιουργώντας τεράστιες ερωτήσεις σχετικά με τη γονιμότητα σε εκείνους που λαμβάνουν εμβόλια mRNA. Το παρακάτω διάγραμμα δείχνει τη μάζα των NLPs (σε μικρογραμμάρια) που βρέθηκαν σε κάθε όργανο μετά τον εμβολιασμό mRNA. Παρατηρήστε πώς επιτίθεται στα επινεφρίδια;

Ο γιατρός υπέρ εμβολίων σηκώνει τα ξυπνητήρια: «Κάναμε ένα μεγάλο λάθος».
Ένας γιατρός προ-εμβολίων που ονομάζεται Dr. Byram W. Bridle, PhD. πήρε συνέντευξη από τον Alex Pierson από το podcast «On Point». Αυτή η συνέντευξη αντικατοπτρίζεται επίσης στο Brighteon.com και εμφανίζεται εδώ. Έχει διάρκεια περίπου 9 λεπτά:

Βρήκαν την αιχμηρή πρωτεΐνη σε κυκλοφορία, έτσι στο αίμα 11 από αυτούς τους 13 εργαζόμενους στον τομέα της υγείας που είχαν λάβει το εμβόλιο. Αυτό σημαίνει ότι, έτσι γνωρίζουμε εδώ και πολύ καιρό ότι η πρωτεΐνη ακίδα είναι μια παθογόνος πρωτεΐνη. Είναι μια τοξίνη. Μπορεί να προκαλέσει βλάβη στο σώμα μας εάν τεθεί σε κυκλοφορία. Τώρα, έχουμε σαφείς αποδείξεις ότι τα εμβόλια που κάνουν το σώμα μας ή τους μυς ή τα κύτταρα στους δελτοειδείς μύες μας, κατασκευάζουν αυτήν την πρωτεΐνη, όχι το ίδιο το εμβόλιο, καθώς και η πρωτεΐνη μπαίνει στην κυκλοφορία του αίματος. Όταν κυκλοφορούν, η ακίδα μπορεί να προσδεθεί στους υποδοχείς που βρίσκονται στα αιμοπετάλια μας και στα κύτταρα που ευθυγραμμίζουν τα αιμοφόρα αγγεία μας. Όταν συμβεί αυτό, μπορεί να κάνει ένα από τα δύο πράγματα. Μπορεί είτε να προκαλέσει συσσώρευση αιμοπεταλίων και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε πήξη. Γι ‘αυτό ακριβώς βλέπουμε διαταραχές πήξης που σχετίζονται με αυτά τα εμβόλια. Μπορεί επίσης να οδηγήσει σε αιμορραγία. Και φυσικά, η καρδιά εμπλέκεται, είναι βασικό μέρος του καρδιαγγειακού συστήματος. Γι ‘αυτό βλέπουμε καρδιακά προβλήματα. Η πρωτεΐνη, μπορεί επίσης να διασχίσει τον εγκέφαλο του αίματος και να προκαλέσει νευρολογική βλάβη. Γι ‘αυτό και στις θανατηφόρες περιπτώσεις θρόμβων αίματος, πολλές φορές εμφανίζεται στον εγκέφαλο.

Εν ολίγοις, το συμπέρασμα είναι ότι κάναμε ένα μεγάλο λάθος. Δεν το συνειδητοποιήσαμε μέχρι τώρα. Είδαμε ότι η πρωτεΐνη ακίδα ήταν ένα μεγάλο αντιγόνο στόχο. Ποτέ δεν ξέραμε ότι η πρωτεΐνη της ακίδας, η ίδια, ήταν μια τοξίνη και ήταν μια παθογόνος πρωτεΐνη. Έτσι, εμβολιάζοντας ανθρώπους, τους εμβολιάζουμε ακούσια με μια τοξίνη, και σε μερικούς ανθρώπους αυτό κυκλοφορεί. Και όταν αυτό συμβαίνει σε μερικούς ανθρώπους, μπορεί να προκαλέσει βλάβη, ειδικά με το καρδιαγγειακό σύστημα. Δεν έχω χρόνο, αλλά πολλές άλλες νόμιμες ερωτήσεις σχετικά με τη μακροπρόθεσμη ασφάλεια εκεί για αυτό το εμβόλιο. Για παράδειγμα, με τη συσσώρευση στις ωοθήκες, μία από τις ερωτήσεις μου είναι, «θα κάνουμε τους νέους στείρους, μερικοί από αυτούς στείρους; Λοιπόν, θα σταματήσω εκεί.

Ο Δρ Bridle λέει τώρα ακριβώς αυτό που έχω πει, φυσικά. Η πρωτεΐνη ακίδα είναι η τοξίνη και είναι αυτό που προκαλεί θρόμβους αίματος και θανάτους.

LATEST !! SWELLING OF THE LYMPH NODES TURNS OUT TO BE ANOTHER COMMON SIDE EFFECT FROM THE COVID VAXX

https://www.bitchute.com/video/2fiAGHXWNvc1/

Ακόμη χειρότερα, οι πρωτεΐνες ακίδων που παράγονται από εμβόλια mRNA δεν παραμένουν στον μυ του ώμου, αλλά εξαπλώνονται στον εγκέφαλο, την καρδιά, τις ωοθήκες κ.λπ. Γνωρίζουν επίσης ότι η αιχμηρή πρωτεΐνη είναι αυτό που προκαλεί τη βλάβη με το COVID – και τώρα είναι σαφές πώς προκαλεί τόση ζημιά σε άλλα μέρη του σώματος του εμβολιασμένου. Από το παρακάτω βίντεο ο Δρ Bridle σχετικά με το γιατί συμβαίνουν οι τραυματισμοί στο εμβόλιο:

Η ακίδα πρωτεΐνη από μόνη της είναι η αιτία των αγγειακών, νευροεκφυλιστικών προβλημάτων, όχι του ιού. Στην αρχική θεωρία παραμένει σε δελτοειδή, πηγαίνει στην τοπική αποστράγγιση των λεμφαδένων, ενεργοποιεί το ανοσοποιητικό σύστημα. Ωστόσο, μια νέα μελέτη βιοδιανομής από την Ιαπωνία παρακολούθησε τις πρωτεΐνες vax και spike. Εισέρχεται στο αίμα μέσα σε λίγες ημέρες, συσσωρεύεται στον σπλήνα, στον εγκέφαλο, στον μυελό των οστών, στο συκώτι, στα επινεφρίδια, με υψηλές συγκεντρώσεις στις ωοθήκες.

Η ακίδα πρωτεΐνης είναι μια παθογόνος τοξίνη που προκαλεί βλάβη, αν βρίσκεται σε κυκλοφορία, συνδέεται με αιμοπετάλια, επιθηλιακά κύτταρα αιμοφόρων αγγείων, δημιουργεί πήξη, αιμορραγία, καρδιακά προβλήματα, πήξη αίματος στον εγκέφαλο. Το συμπέρασμα είναι «Κάναμε ένα μεγάλο λάθος και δεν το συνειδητοποιήσαμε μέχρι τώρα.» «Νομίζαμε ότι η πρωτεΐνη spike ήταν ένα μεγάλο αντιγόνο στόχος, αλλά ποτέ δεν ξέραμε ότι η ίδια η πρωτεΐνη spike ήταν μια παθογόνος πρωτεΐνη τοξίνης. «Εμβολιάζοντας ανθρώπους, εμβολιάζουμε κατά λάθος μια τοξίνη».

WARNING !! NUN WARNS DON’T TAKE THE VACCINE THEY ARE KILLING PEOPLE !!

Δώστε προσοχή σε αυτό το βίντεο 8 λεπτών. Εάν αυτός ο γιατρός είναι σωστός και αν η έκθεση αξιολόγησης από ομοτίμους είναι ακριβής, σχεδόν όλοι όσοι έλαβαν το εμβόλιο πρόκειται να πεθάνουν πολύ σύντομα, επειδή τα σώματά τους κατασκευάζουν τώρα την πολύ ακίδα πρωτεΐνη που είναι μια τοξίνη που θα τους σκοτώσει.

https://www.pmda.go.jp/drugs/2021/P20210212001/672212000_30300AMX00231_I100_1.pdf#page11

https://seed306.bitchute.com/qsqOliWyhidn/N5UAQT3s31TY.mp4

Οι πρωτεΐνες ακίδων που παράγονται και από τα δύο εμβόλια mRNA δεν παραμένουν στον μυ του ώμου, αλλά εξαπλώνονται στον εγκέφαλο, την καρδιά, τις ωοθήκες κ.λπ. πώς προκαλεί τόση ζημιά σε άλλα μέρη του σώματος των εμβολιασμένων.

IT ONLY TOOK 5 TRIPS TO DOCTOR TO DIAGNOSE BLOOD CLOTS AFTER THE JAB (MODERN GENOCIDE MEDICINE)

WARNING !! IT’S NOT A JOKE, EVERYONE WHO HAS TAKEN THE COVID-19 VACCINES WILL BE DEAD IN A FEW YEARS

WARNING !! SHE GOT THE JAB AND SHE FREEZES IN THE MIDDLE OF HER LAUGH !! SHARE FAR AND WIDE !!

KATE SHEMIRANI – THE COVID19 ‘VACCINES’ WERE NOT INVENTED TO HELP YOU THEY WERE INVENTED TO KILL YOU

EXPOSED !! THIS IS HAPPENING IN EVERY CITY AND STATE IN THE COUNTRY (TRANSFER) !!

WARNING !! ALEX FRANKS, 17, HEART INFLAMMATION AFTER 2ND PFIZER SHOT !! SHARE FAR AND WIDE !!

THEY WANT A NEEDLE IN EVERY ARM. IT IS A BIO-WEAPON. THEY WANT TO PUT SOMETHING IN YOUR BODY

WARNING ! SOLDIER SPEAKS OUT: IT’S NOT ABOUT YOUR JOB, HOUSE OR CAR, THEY ARE COMING FOR YOUR KIDS !

WARNING !! HERE IS HOW THE COVID VACCINE CAN CAUSE NEUROLOGICAL DISORDERS PRIONS WILL EAT YOUR BRAIN

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *