Γερμανός διακεκριμένος δικαστής Manfred Kölsch : ”το σύστημα κακομεταχειρίζεται τα παιδιά με test,μάσκες και σύντομα τον εμβολιασμό. Κατέρρευσε το Σύνταγμα από έναν ιό.ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΑΝ ( οι ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ! ) τά μικρά παιδιά ΚΑΙ στήν Γερμανία!(βιντεο)

5/5 (1)

Γερμανός διακεκριμένος δικαστής Manfred Kölsch : ”το σύστημα κακομεταχειρίζεται τα παιδιά με test,μάσκες και σύντομα τον εμβολιασμό. Κατέρρευσε το Σύνταγμα από έναν ιό.”Επιστρέφει σ’ ένδειξη διαμαρτυρίας την Ύπατη Διάκριση Τιμής που του απονεμήθηκε!!

Ένας έντιμος διακεκριμένος κι έγκριτος Γερμανός δικαστής o Manfred Kölsch ξεσκεπάζει την σκανδαλώδη υγειονομικοπολιτική διαχείριση της κρίσης covid19 καταγγέλει τα δυσανάλογα μέτρα που ελήφθησαν, τον ανεπαρκή έλεγχο της εκτελεστικής από δικαστική εξουσία και είναι ιδιαίτερα καυστικός για την κακομεταχείριση όπως την ονομάζει στην οποία υποβάλλονται τα παιδιά με τεστ, μάσκες και σύντομα με εμβολιασμό!!Για να διαμαρτυρηθεί επιστρέφει την ύπατη τιμή που απονέμει το Γερμανικό Κράτος που έλαβε το Oμοσπονδιακό Σταυρό της Τιμής το 1986…Σε βίντεο δηλώνει:

”Είμαι ο δικαστής o Manfred Kölsch ,κατά τη διάρκεια 40 χρόνων ως δικαστής ποτέ δεν φαντάστηκα ότι ένας ιός θα μπορούσε να διαταράξει τη γερμανική συνταγματική αρχιτεκτονική. Ο φεντεραλισμός οδήγησε στην απώλειά του με τη βοήθεια του πρωθυπουργού.O υιοθετούμενος αυτοματισμός της αξίας της επίπτωσης παραβιάζει το κράτος δικαίου γιατί είναι δυσανάλογος. Κι ο περιορισμός της προστασίας των ατομικών δικαιωμάτων καταπατά το άρθρο 19(4) του θεμελιώδους νόμου.80.000.000 πολίτες οδηγήθηκαν από το ένα lockdown στο άλλο. Λόγω των ανεπαρκών τεστ PCR και των αυθαίρετων μέτρων χωρίς ορατά αποτελέσματα.Σε αυτή τη διαδικασία τα πρόσωπα που είναι πραγματικά σε κίνδυνο δεν προστατεύτηκαν με τον οφειλόμενο τρόπο.Τα παιδιά μας βέβαια δεν είναι μέρος των επικίνδυνων προσώπων ή σε κίνδυνο. Αυτό αποδείχθηκε επανειλημμένα. Κι ωστόσο τα κακομεταχειρίζονται καθημερινά με τα test, τις μάσκες και σύντομα και με τον εμβολιασμόAντιτίθεμαι σε αυτή την δυσανάλογη δράση του εκτελεστικού αλλά επίσης στον ανεπαρκή έλεγχο του εκτελεστικού από τη δικαστική εξουσία. Διαμαρτύρομαι κυρίως επιστρέφοντας τώρα τον Ομοσπονδιακό Σταυρό της Τιμής που μου απονεμήθηκε πριν πολλά χρόνια..

dimpenews.com

ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΑΝ ( οι ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ! ) τά μικρά παιδιά ΚΑΙ στήν Γερμανία!

Κάτι που θεωρούμε  ε π ι κ ί ν δ υ ν ο  και θυμίζει άλλες (μακρυνές) εποχές, είναι οτι η κυρία Alena Buyx, που απο το 2020 είναι διορισμένη πρόεδρος της λεγόμενης Γερμανικής Επιτροπής Ηθικής, δήλωσε σε συνέντευξή της στον τηλεοπτικό σταθμό ‘WELT’, 

ότι “επειδή ακόμα δεν υπάρχουν εγκεκριμένα εμβόλια για τα παιδιά, θα πρέπει (!) πρώτα να τα ΄δώσουμε΄ σε παιδιά για παράδειγμα με ….σύνδρομο ‘down’, ή και σε παιδιά με καρδιακά προβλήματα, ώστε μετά να κρίνουμε (!!!) απο τα αποτελέσματα και τις μελέτες”!


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΙΣ 32».


[Munched]
.——————————————————
Βάση δεδομένων EMA: 1268 περιπτώσεις ανεπιθύμητων παρενεργειών σε παιδιά ηλικίας έως 17 ετών.

———————————————–Εδώ να υπενθυμίσουμε ότι μέχρι σήμερα, όλες οι επιστημονικές μελέτες που έχουν γίνει αποδεικνύουν ότι στα παιδιά, η μεταδοτικότητα και πόσο μάλλον η θνησιμότητα είναι σχεδόν μηδενική και σύμφωνα με την έρευνα του Ιωαννίδη (που είναι δημοσιευμένη στην ιστοσελίδα του Π.Ο.Υ.), χαμηλότερη ακόμα και από την αντίστοιχη της εποχικής γρίπης (που φαίνεται ότι …ξεχάστηκε).
Μιας και η Ελλάδα αντιγράφει τους, επιστημονικά αβάσιμους, νόμους της Γερμανίας, να ετοιμάζεστε για πολύ δυσάρεστες εκπλήξεις στο άμεσο μέλλον. Το να εμβολιάζεις υγιείς ανθρώπους με ένα εμβόλιο το οποίο θα βρίσκεται σε πειραματική φάση μέχρι το 2023, είναι σαν να βάζεις σε παραγωγή ένα αυτοκίνητο χωρίς να έχεις δοκιμάσει τα φρένα, τα ηλεκτρικά και τους αερόσακκους (όπως έξυπνα έγραψαν Γάλλοι επιστήμονες πρόσφατα).Αυτή τήν στιγμή,τοπικοί ηγέτες αποφασίζουν χωρίς να βασίζονται σε στοιχεία και παραβιάζουν συστηματικά, βασικές αρχές και συμβάσεις της ΕΕ και διεθνών συνθηκών.
https://www.eyewideopen.org/?p=1187

https://odysseiatv.blogspot.com/2021/05/blog-post_4759.html

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *