ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΔΕΣΠΟΤΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ

5/5 (1)

φοτο1Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Το μουσουλμανικό δολοφονικό μαχαίρι που πριν από δυο χρόνια δολοφόνησε με φρικτό τρόπο τους δυο μητροπολίτες της Συρίας, τον ελληνορθόδοξος Μητροπολίτη Χαλεπίου κ. Παύλο, αδελφό του πατριάρχη Αντιοχείας και τον συροϊακωβίτη επίσκοπο Χαλεπίου κ. Γιοχάνα Ιμπραήμ, βρέθηκε στην Κωνσταντινούπολη στην κατοχή δυο Τσετσένων ισλαμιστών, του Magomet Abdurakmanov και του Ahmad Ramzanov.

30420428Σύμφωνα με τις δημοσιογραφικές πληροφορίες από την Πόλη, οι δυο αυτοί Τσετσένοι ισλαμιστές που έχουν συληφθεί πριν από δυο χρόνια σχεδίαζαν εδώ και καιρό την δημιουργία νέου ισλαμικού μετώπου στον ρωσικό Καύκασο.

Σε έρευνα των τουρκικών δυνάμεων ασφαλείας, όπως αναφέρει η εφημερίδα Hürriyet, στο κρησφύγετο τους ανακαλύφθηκε το δολοφονικό πιεστήριο του εγκλήματος κατά των δυο χριστιανών μητροπολιτών που είχαν απαχτεί στις 22 Απριλίου του 2013. Η εντολή της εκτέλεσης τους, όπως αναφέρεται, είχε έρθει από το ανώτερο ισλαμικό αρχηγείο μέσα στην Συρία.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

2 Σχόλια

  1. 15 Ιούλ. 2015

    […] Πηγή […]

  2. 16 Ιούλ. 2015

    […] Σύμφωνα με τις δημοσιογραφικές πληροφορίες από την Πόλη, οι δυο αυτοί Τσετσένοι ισλαμιστές που έχουν συληφθεί πριν από δυο χρόνια σχεδίαζαν εδώ και καιρό την δημιουργία νέου ισλαμικού μετώπου στον ρωσικό Καύκασο.Σε έρευνα των τουρκικών δυνάμεων ασφαλείας, όπως αναφέρει η εφημερίδα Hürriyet, στο κρησφύγετο τους ανακαλύφθηκε το δολοφονικό πιεστήριο του εγκλήματος κατά των δυο χριστιανών μητροπολιτών που είχαν απαχτεί στις 22 Απριλίου του 2013. Η εντολή της εκτέλεσης τους, όπως αναφέρεται, είχε έρθει από το ανώτερο ισλαμικό αρχηγείο μέσα στην Συρία.ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγοςhttp://nikosxeiladakis.gr […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *