ΒΟΜΒΑ ΠΥΡΗΝΙΚΗ : ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΕΙΧΕ ΣΤΗΘΕΙ Η ΑΡΠΑΧΤΗ !!! 540 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΓΚΡΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΚΑΙ ΤΗΝ ”ΠΑΝΔΗΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ” ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ???-ΕΤΥΧΕ…

5/5 (4)

ΒΟΜΒΑ ΠΥΡΗΝΙΚΗ : ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΕΙΧΕ ΣΤΗΘΕΙ Η ΑΡΠΑΧΤΗ !!! 540 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΓΚΡΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΚΑΙ ΤΗΝ ”ΠΑΝΔΗΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ” ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ??? 6 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ”ΠΑΝΔΗΜΙΑ” Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ EXUS ΗΞΕΡΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ….PROJECT STAMINA ΓΙΑ ΤHN ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ”ΠΑΝΔΗΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ” ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΙΟΣ !!!!

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΣΤΗΣΕ ΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2019 !!!! ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ !!!! ΚΑΙ Η Ε.Ε. ΕΙΧΕ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΜΠΑΤΖΕΤ : 540.000.000.000.00 ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΕΡΘΕΙ Ο ΙΟΣ ΤΗΣ……

ΤΙ ΖΟΥΜΕ ΠΙΑ ??? ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΙΝΕΖΟΪΟΣ ΠΟΛΥ ”ΞΑΦΝΙΚΑ” ΕΝΕΣΚΗΨΕ….. ΤΟΣΟ ”ΞΑΦΝΙΚΑ” ΠΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 6 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙ ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ ΒΓΕΙ ΤΑ ΚΛΟΝΔΥΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ”ΠΑΝΔΗΜΙΑ” ΤΟΥ ΚΑΙ Η…..ΕΛΛΑΣ ( το μεγαλείο σου !!!!!!!)

ΗΤΑΝ Η ”ΗΓΕΤΙΔΑ” ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΗΝ Ε.Ε. ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΗ ΤΣΙΟΔΡΑ ΠΟΥ ΚΛΑΙΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ  ”ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΙΟ”….. ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΛΕΜΕ….. ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΠΙΑ…..

ΠΡΙΝ ΑΠ΄ ΟΛΑ ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ :

1) 6 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Η EXUS ΕΣΤΗΣΕ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ”ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ”  ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2019 ….το αναφέρει το ”enterprise europe network” 25 -2 2020

2) ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΕΠΙΣΗΜΑ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ EXUS ΩΣ ΗΓΕΤΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΑΠΟ SITE ΤΗΣ Ε.Ε. 25-2-2020

3) ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ EXUS ….Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ 25 -2-2020

4)ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΚΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!! 26 -2 2020

5)ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΑ….. Η ΙΔΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ EXUS ΕΔΩΣΕ ΤΑ 150.000,00 ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΤΣΙΟΔΡΑ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΛΚΕ ΤΟΥ ΕΚΠΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ”ΠΑΝΔΗΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ” ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ !!! 26 -2-2020

6)Ο Π.Ο.Υ. ΚΗΡΥΞΕ ΤΗΝ ”ΠΑΝΔΗΜΙΑ” ΣΤΙΣ 11 – 3 – 2020 !!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΑΝΗΚΟΥΣΤΑ  ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ Η ΕΡΕΥΝΑ ΜΑΣ…… ΓΙΑ THN ETΑΙΡΕΙΑ – ”ΗΓΕΤΗ” ΤΗΝ EXUS ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΔΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΤΗΣ ΜΑΝΔΗΜΙΑΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ…. ΚΑΙ ΤHN KOINΟΠΡΑΞΙΑ  STAMINA…. ΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΥΚΛΩΝΟΥΝ ???

25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020….. ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΚΙΝΕΖΟΪΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΝΕΙ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ EXUS Ε.Π.Ε.  !!!!!!!!!

https://www.een.gr/el/news/elliniki-epiheirisi-igeitai-diethnoys-koinopraxias-gia-tin-prolipsi-pandimion

ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΩΣ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ….(ΜΙΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. ΔΗΛΑΔΗ…..”ΚΟΛΟΣΣΟΣ” ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΣΤΑ ΣΤΕΚΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ….) ΗΓΕΙΤΑΙ ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΟΝΟΠΡΑΞΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ”ΠΑΝΔΗΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ”….ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ !!! ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΗΓΗΘΕΙ ???  580 562,50   ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ !!!!

Διαβάζουμε :

”Ελληνική επιχείρηση ηγείται διεθνούς κοινοπραξίας για την πρόληψη πανδημιών

H επιχείρηση EXUS συγκρότησε διεθνή κοινοπραξία και θα λάβει χρηματοδότηση για την υλοποίηση έργου σχετικά με την πρόβλεψη και διαχείριση πανδημιών, με την υποστήριξη του Enterprise Europe Network – Hellas.25/02/2020

”Τον περασμένο Αύγουστο η επιχείρηση EXUS ηγήθηκε της κοινοπραξίας που προετοίμασε και υπέβαλε την πρόταση STAMINA (Demonstration of intelligent decision support for pandemic crisis prediction and management within and across European borders) στo πλαίσιo του ευρωπαϊκού προγράμματος για την έρευνα και την καινοτομία Ορίζοντας 2020 και συγκεκριμένα στην πρόσκληση H2020 SU-DRS05-2019 – Demonstration of novel concepts for the management of pandemic crises. ”

”Σημειώνεται ότι η επιχείρηση EXUS δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη λογισμικού και προωθεί τα προϊόντα της σε περισσότερες από 25 χώρες διαθέτοντας ένα πλούσιο πελατολόγιο με εταιρείες όπως η Vodafone, η Pfizer, η AXA κ.α.”

ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…… ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ”ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ”…… 16 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΚΗΡΙΞΕΙ Ο Π.Ο.Υ. ΤΗΝ ”ΠΑΝΔΗΜΙΑ” !!!! ΠΟΣΟ ΣΑΝΟ ΠΙΑ ΝΑ ΦΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ?????? TI ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΜΑΣ ???

Η EXUS Ε.Π.Ε. ΠΩΣ ΗΞΕΡΕ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΕΡΧΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2019 ΤΟ STAMINA ??? ΠΩΣ ΕΠΕΛΕΓΗ Η EXUS Ε.Π.Ε. ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ”ΔΙΕΘΝΗ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΠΑΝΔΗΜΙΩΝ” ???  ΠΩΣ ΕΣΤΗΣΕ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2019 (!!!!!!!!!!!) ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ STAMINA, ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΙΟ ΕΙΧΑΜΕ , ΟΥΤΕ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ???

ΚΑΙ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ, ΤΗΝ ΕΣΤΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΝΠΙΔ (ΕΟΔΥ) ΤΟΥ ΑΡΚΟΥΜΑΝΕΑ, ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥ ΚΙΚΙΛΙΑ, ΤΟ ΕΚΠΑ ΤΟΥ κ. ΠΡΥΤΑΝΗ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΟ BIOCOS IKE ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ  Ε.Π.Ε. AKOMA.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΣΤΑ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΑ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΓΙΟΥΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ : ORTHOLOGIKA: ΒΟΜΒΑ ΠΥΡΗΝΙΚΗ : ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΕΙΧΕ ΣΤΗΘΕΙ Η ΑΡΠΑΧΤΗ !!! 540 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΓΚΡΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΚΑΙ ΤΗΝ ”ΠΑΝΔΗΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ” ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ??? 6 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ”ΠΑΝΔΗΜΙΑ” Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ EXUS ΗΞΕΡΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ….PROJECT STAMINA ΓΙΑ ΤHN ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ”ΠΑΝΔΗΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ” ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΙΟΣ !!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ !!! Ο,ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΤΑ ΤΕΣΤ, ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ !!! ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ !!! ΕΛΑΒΕ ΜΗΝΥΜΑ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ, ΔΕΝ ΠΗΓΕ, ΚΑΙ ΕΛΑΒΕ ΜΗΝΥΜΑ ΟΤΙ …ΚΑΙ ΠΗΓΕ, ΚΑΙ …ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΚΕ !!!

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ

https://nikolaosanaximandros.gr/vomva-piriniki-h-arpaxti-poy-stithike-prin-tin-pandimia/

ΕΤΥΧΕ…

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ EXUS SOFTWARE «ΣΩΤΗΡΑΚΗ» ΠΟΥ

 ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ

 150.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ

 ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕΣ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥΣ;;;;

ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΝΑ ΧΡΕΩΝΕΙΣ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ 

ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΒΙΝΤ ΟΠΩΣ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ 

ΕΙΠΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ

 ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΟΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ;;;;

ΓΙΑΤΙ ΧΑΘΗΚΕΣ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ ΑΠΟ 

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ 

ΚΑΝΑΜΕ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ;;;

ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ;;;

ΠΗΓΗ

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *