ΑΦΡΙΚΑΝΟΣ ΛΑΘΡΟ ΑΠΟ ΙΤΑΛΙΑ «ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ, ΟΧΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΑΦΡΙΚΗ, ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ»(Βίντεο)

5/5 (2)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Κλείστε τα σύνορα για να αποφύγετε έναν εμφύλιο πόλεμο γιατί αυτό θέλουν και στοχεύουν οι πολιτικοί που σας κυβερνούν: να σκοτώνεστε αναμεταξύ σας στους δρόμους και εκείνοι να συνεχίζουν να απολαμβάνουν τις καρέκλες και τους παχυλούς μισθούς. Ας μην είμαστε λοιπόν κορόιδα!  Ποτέ δεν αγωνιστήκαν για το καλό της χώρας μας και ποτέ δεν είχαν ενδιαφέρον για την δυστυχία του λαού. Η εκκλησία πάντοτε έδειχνε αδιαφορία, ενώ αντιδράσεις προέκυψαν μόνο εφόσον  επηρεάζεται ο μισθός τους.

Αφρικανός  μετανάστης  συμβουλεύει την Ιταλία να κλείσει τα σύνορα για την πρόληψη ενός εμφύλιου πολέμου μεταξύ Ιταλών και Αφρικανών.

Ο υπουργός Εσωτερικών της Ιταλίας υποστηρίζει την πολιτική του για την καταπολέμηση της μετανάστευσης από μια ασυνήθιστη πλευρά. Ο Mohamed Konare, Αφρικανός μετανάστης που έχει ζήσει πάνω από δύο δεκαετίες στην Ιταλία, συμβουλεύει τη χώρα να κλείσει τα σύνορά της.
«Η παγκόσμια ολιγαρχία θέλει να αδειάσει την Αφρική από τους ανθρώπινους της πόρους, να φέρει νέους ανθρώπους εδώ, γνωρίζοντας τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει σήμερα η Ευρώπη, φέρνοντάς τους στην Ευρώπη γνωρίζοντας ότι δεν θα έχουν μέλλον», λέει ο Konare.

Μιλώντας από την εμπειρία του, πολλοί αλλοδαποί που ήρθαν στην Ιταλία εξακολουθούν να είναι άνεργοι:

«Εμείς, που είμαστε εδώ 20-30 χρόνια, ξένοι που ζουν εδώ σήμερα είναι σχεδόν όλοι άνεργοι. Καθένας παίρνει, επειδή μετά από 10-20 χρόνια σε μια γη. »

Σύμφωνα με την Konare, τα αποτελέσματα είναι καταστροφικά, καθώς οι νέοι Αφρικανοί μετανάστες είναι κακώς προετοιμασμένοι για τη δυτική κοινωνία και μιλούν «φτωχικά ιταλικά».

Επίσης αναφέρει στο βίντεο ότι πολλοί από αυτούς δεν είναι φτωχοί, έδωσαν 10.000 ευρώ για να έρθουν στην Ευρώπη, στην Αφρική θα μπορούσαν να ζήσουν πλουσιοπάροχα με αυτά τα λεφτά. Άρα ο σκοπός είναι άλλος. Ξυπνήστε τους λένε ψέματα για μια Ευρώπη που θα τα βρούνε όλα έτοιμα, η Νέα Τάξη όμως τους φέρνει για να τους ρίξει και πάλι στην δυστυχία και στην απόγνωση, και με αυτά τα συναισθήματα φυσικά θα γίνουν κλεφτές βιαστές, εγκληματίες.

«Ως εκ τούτου, οι νεαροί θα πεταχτούν στο δρόμο χωρίς καμία βοήθεια, χωρίς κανένα μέσο. Μιλώντας φτωχός Ιταλός, που δεν γνωρίζει τη δυτική κουλτούρα, τι θα συμβεί;

Ένας πόλεμος μεταξύ των φτωχών, δηλαδή των Ιταλών (χαμηλότερης κατηγορίας) που αντιμετωπίζουν δυσκολίες, θα βρεθούν αντιμέτωποι με χιλιάδες, εκατοντάδες χιλιάδες πεινασμένους Αφρικανούς », λέει.

Ο Αφρικανικός μετανάστης λέει ότι υπάρχει μόνο μία λύση για την πρόληψη αυτής της κατάστασης και ότι πρόκειται να κλείσουμε τα σύνορα.

«Σκοπός μας είναι να αποφύγουμε τον πόλεμο ανάμεσα στους Ιταλούς και τους Αφρικανούς. Ο μόνος τρόπος για να αποφύγουμε αυτό είναι να κλείσουμε τα σύνορα. «

250 000 νέοι στην Ιταλία κάθε χρόνο εγκαταλείπουν την χώρα για να βρούνε δουλειά στο εξωτερικό.

African Italian «Close the borders, not one more African, liberate Africa instead»

Μεγάλη καταιγίδα από μετανάστες στις ΗΠΑ, στα σύνορα στην Τιχουάνα! Κάποιος που φωνάζει, «Καλύψτε τα παιδιά.»

Οι άνθρωποι που προσπαθούν να εισβάλουν στις ΗΠΑ δέχθηκαν επίθεση με δακρυγόνα και σφαίρες από καουτσούκ. Ακούτε κάποιον να ουρλιάζει στο βίντεο, «Παρακαλώ καλύψτε τα παιδιά.» Αυτό είναι τρομερό.

Γαλλία 25 Νοεμβρίου 2018: Παρίσι σε πολεμική κατάσταση

Frankreich 25.November 2018: Paris im Kriegszustand!

Γαλλία: Εντυπωσιακές σκηνές! Εκατομμύρια Γάλλοι με κίτρινα γιλέκα βρίσκονται σε αναταραχή κατά του Macron και της επαίσχυντης πολιτικής του, μια εξέγερση που τα μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν δείχνουν!

https://twitter.com/OnlineMagazin/status/1065259470597439489

Οι  Έλληνες τι κάνουν ??

Σκηνές ντροπής

Γαλλία: Ντροπή! Η αστυνομία CRS του Μακρόν χτύπησε με βάναυσο τρόπο έναν ηλικιωμένο κύριο από τα κίτρινα γιλέκα με τα παπούτσια τους στο Champs-Elysées, έτσι μοιάζει η γαλλική ελευθερία έκφρασης και δημοκρατίας το 2018! Ντροπή σε σας! Αηδιαστικό!

https://twitter.com/OnlineMagazin/status/1066654917585248256

Ο στρατός του Μακρόν ξυλοφορτώνει τον λαό του(τι να περιμένει κανείς από έναν διεστραμμένο ομοφυλόφιλο)

https://twitter.com/OnlineMagazin/status/1066652916017188866

Gilets Jaunes : «C’est le peuple trahi qui se révolte !»

Γαλλία: εκρήξεις, χάος και μάχες δρόμου μεταξύ της αστυνομίας και των κίτρινων γιλέκων στο Παρίσι.

https://twitter.com/OnlineMagazin/status/1066644623903342592

 

Γερμανία: Και στη Γερμανία, μερικά ζώα έχουν προσχωρήσει στην κίτρινη διαδήλωση γιλέκων, αλλά από τους περισσότερους Γερμανούς δεν μπορείτε να αναμένετε, επειδή είναι ικανοποιημένοι από τις πολιτικές της κυβέρνησης Μέρκελ και σια.

https://twitter.com/OnlineMagazin/status/1065934819840933888

Εξαρτώμενοι από την πρόνοια  μουσουλμάνων μεταναστών στη Γερμανία έχουν χρόνο να κάνουν αστεία για τους σκληρά εργαζόμενους Γερμανούς φορολογούμενους.

http://barenakedislam.com/wp-content/uploads/2018/11/Screen-Shot-2018-11-26-at-10.20.27-PM.png

Η μεταναστευτική κρίση θα μπορούσε να κοστίσει τον Γερμανό φορολογούμενο 1.000.000.000.000 ευρώ

Germany – Joke About Germans Working for Welfare for African Refugees Migrants Welfare Parasites

Γερμανία: Αυτά είναι τα στατιστικά στοιχεία του εγκλήματος των μεταναστών της Τυνησίας μόνο στη Σαξονία. Και αυτό, μολονότι η Μέρκελ και η κυβέρνησή της για τους αδελφούς υπογραμμίζουν επανειλημμένα ότι οι προστατευόμενοι τους δεν είναι πιο εγκληματικοί από τους Γερμανούς!

https://twitter.com/OnlineMagazin/status/1065574810757943296

«Να υπερασπιστείς την Ευρώπη! Κλείστε τα σύνορα!

https://twitter.com/OnlineMagazin/status/1065572391592443905

Οι παράνομοι παίρνουν οδηγίες για την παραβίαση των συνόρων των ΗΠΑ

Illegals get instructions on how to breach US border

Μεξικό: Ακόμα ένα μεγάλο θέμα στη μεξικανική τηλεόραση! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο οι δρόμοι γέμισαν  από  τους παράνομους εισβολείς του τροχόσπιτου από τις πόλεις. Ρίχνουν αχρησιμοποίητα τρόφιμα και ρούχα που έλαβαν από φιλότιμους Μεξικανούς, τα ρίχνουν στην άσφαλτο. Ο δημοσιογράφος δείχνει μάρκα παντελόνια και παπούτσια πεταμένα και ένα βιβλιαράκι οδηγός πώς να κινηθούν προς τα σύνορα. Επίσης και ένα ευαγγέλιο.

https://twitter.com/OnlineMagazin/status/1065209100731068416

Στην Αφρική οι μητέρα μαθαίνει το παιδί από μικρό πως να κλέβει τσάντες, το ίδιο θα κάνουν και εδώ.

https://twitter.com/OnlineMagazin/status/1066736157843701760

Βρετανική πόλη χωρίς Βρετανούς

British Town without Britons

Η προφητεία του Καντάφι, 2011 – «Η Ευρώπη θα γίνει μαύρη»

Gaddafi’s Prophecy, 2011 – «Europe will turn black»

Η ζωή ως παράνομος μετανάστης στην Ελλάδα

Europe Or Die Full Documentary

Η ζωή ως παράνομος μετανάστης στην Ελλάδα

Life as an Illegal Immigrant in Greece

 

https://pbs.twimg.com/media/Dss25YeXgAYRD5e.jpg:large

 

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

 

 

 

 

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *