ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΦΟΝΟΣ ΣΕ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ- ΕΜΒΟΛΙΑΣΑΝ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ-100ΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ-ΞΥΠΝΗΣΤΕ!

5/5 (9)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Ο δικηγόρος Δρ. Ο Reiner Fuellmich εμφανίζει βίντεο με εμβολιασμούς COVID σε γερμανικό γηροκομείο!

Τα κρυφά γυρισμένα τμήματα βίντεο χωρίς πληροφορίες ήχου, ακολουθούνται από τον Δρ Fuellmich που είναι δικηγόρος στη Γερμανία και τις ΗΠΑ.

Ένα βίντεο στα γερμανικά που ο δικηγόρος Reiner Fuellmich δημοσίευσε με έναν πληροφοριοδότη που εργάζεται σε ένα γηροκομείο όπου αρκετοί κάτοικοι έλαβαν τις πειραματικές λήψεις mRNA COVID ενάντια στη θέλησή τους και όπου πολλοί από αυτούς πέθαναν σύντομα αργότερα. Δείτε:

VIDEOS OF FORCED COVID VACCINES IN NURSING HOMES: «WE’RE DEALING WITH HOMICIDE, MAYBE EVEN MURDER»

Πληροφορία: 8 από 31 κάτοικοι νεκροί σε γερμανικό γηροκομείο μετά την ένεση τους με βίαια πειραματικά πλάνα mRNA COVID εναντίον της θέλησής τους

Από τη δημοσίευση αυτής της συνέντευξης, άλλοι καταγγέλλοντες στη Γερμανία που εργάζονται σε γηροκομεία έχουν επίσης προχωρήσει, μερικά με βίντεο που δείχνουν ότι οι κάτοικοι κρατούνταν κάτω και εμβολιάστηκαν κατά της επιθυμίας τους.

Ο δικηγόρος Reiner Fuellmich, μιλώντας για τους κατοίκους που προηγουμένως είχαν καλή σωματική υγεία και είχαν μόνο «άνοια», δήλωσε: «Ένας από αυτούς ήταν δρομέας, στα τέλη της δεκαετίας του ’70, ή ήταν δρομέας, πρέπει να πω, ο οποίος ήταν επίσης τραγουδιστής της όπερας. Βρέθηκε μια από τις νοσοκόμες που είναι στα μέσα της δεκαετίας του ’30. Τραγουδούσε ακόμα όπερες την ημέρα που εμβολιάστηκε. Αφού εμβολιάστηκε, μερικές ημέρες αργότερα, πέθανε. Έτσι, αυτός ο τραγουδιστής της όπερας, δεν τραγουδά πια.»

Ένα από τα πιο ανησυχητικά πράγματα σχετικά με αυτό που αποκαλύπτουν αυτά τα βίντεο καταγγέλλων πληροφοριών, σύμφωνα με τον εισαγγελέα Fuellmich, είναι ότι τώρα λαμβάνουν όλο και περισσότερες κλήσεις από άλλους καταγγέλλοντες σε γηροκομεία, στη Γερμανία και σε όλο τον κόσμο, όπου αναφέρουν τα ίδια πράγματα.
«Λαμβάνουμε όλο και περισσότερες κλήσεις από άλλους πληροφοριοδότες από άλλα γηροκομεία σε αυτήν τη χώρα, καθώς και λαμβάνουμε πληροφορίες από άλλες χώρες, τη Σουηδία για παράδειγμα, τη Νορβηγία για παράδειγμα, το Γιβραλτάρ για παράδειγμα, υπάρχουν επίσης περιστατικά στην Αγγλία και στις Ηνωμένες Πολιτείες που ταιριάζουν με αυτές τις περιγραφές.»

Ο δικηγόρος Fuellmich δεν φοβάται να δηλώσει πού ακριβώς μας οδηγούν αυτά τα στοιχεία: Αυτό σημαίνει ότι οι άνθρωποι πεθαίνουν εξαιτίας των εμβολίων. Αυτό που βλέπουμε σε αυτό το βίντεο κλιπ είναι χειρότερο από οτιδήποτε περιμέναμε ποτέ. Εάν αυτό είναι αντιπροσωπευτικό για ό, τι συμβαίνει στα άλλα γηροκομεία και σε άλλες χώρες, τότε έχουμε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα. Και τα άτομα που κάνουν τα εμβόλια, το ίδιο κάνουν και τα άτομα που χορηγούν τα εμβόλια. Φαίνεται όλο και περισσότερο σαν να ασχολούμαστε με ανθρωποκτονίες, και ίσως ακόμη και φόνο.

Παρακολουθούμε ένα πρόγραμμα ευγονικής που περιλαμβάνει γενοκτονία
Πόσο καταλληλότερο είναι ότι η παλίρροια των καταγγέλλων αυξάνεται τώρα στη Γερμανία, του οποίου ο πληθυσμός είναι πιθανώς πολύ εξοικειωμένος με την ιστορία της χώρας τους για το πρόγραμμα ευγονικής που εφαρμόστηκε στη Γερμανία κατά τη διάρκεια του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου. Οι φρικτοί ιατρικοί πειραματισμοί και η γενοκτονία που σημειώθηκαν στη Γερμανία καταδικάστηκαν κατά τη διάρκεια των δοκιμών στο Νυρεμβέργη και είναι πολύ σαφές ότι αυτές οι πειραματικές ενέσεις mRNA COVID, όταν χορηγούνται σε άτομα χωρίς συγκατάθεση μετά από ενημέρωση και κατά της θέλησής τους, παραβιάζουν σαφώς τις αρχές της ενημερωμένης ιατρικής συγκατάθεσης , και η καταδίκη του ιατρικού πειραματισμού, που περιγράφεται στον κώδικα της Νυρεμβέργης.

Σε οποιονδήποτε συμμετέχει σε εξαναγκασμένους εμβολιασμούς COVID, είτε μέσω της χορήγησης των ενέσεων είτε με την πραγματοποίηση των ενέσεων, σας ενημερώνουμε ότι συμμετέχετε σε ανθρωποκτονίες και μαζικές δολοφονίες και κάποια στιγμή η δικαιοσύνη θα σας προφτάσει. Δεν θα δραπετεύσετε και δεν θα μπορείτε να ισχυριστείτε την άγνοια ως δικαιολογία για συμμετοχή σε δολοφονία. Γι αυτό θα πρέπει να ξυπνήσετε επιτέλους και θα αρχίσετε να προστατεύετε τους αθώους. Ή θα παραμείνετε και θα είστε ήσυχοι, ακολουθώντας τα κακά παραδείγματα στη Γερμανία κατά τη διάρκεια του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου, όπου το μεγαλύτερο μέρος του κοινού είπε και δεν έκανε τίποτα;

Παρ. 24,11 Μη διστασης να σώσης ανθρώπους, που οδηγούνται εις εκτέλεσιν, και μη τσιγκουνευθής τα χρήματα, δια να εξαγοράσης εκείνους, που πρόκειται να φονευθούν.

Παρ. 24,12 Εάν, προκειμένου να δικαιολογήσης την σκληροκαρδίαν σου, πης δεν ξέρω αυτόν τον αθώον που οδηγείται εις την εκτέλεσιν, μάθε ότι ο Κυριος, που έπλασε καρδίας και έδωσε πνοήν εις πάντα, γνωρίζει πολύ καλά τας καρδίας όλων των ανθρώπων, άρα δε και την ιδικήν σου. Γνωρίζει τα πάντα και αυτός ανταποδίδει στον καθένα ανάλογα με τα έργα του.

Γιατροί σε όλο τον κόσμο Πρόταση ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: ΜΗΝ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ COVID ΕΜΒΟΛΙΟ !!

22 Ηλικιωμένοι με άνοια Νεκροί σε 1 εβδομάδα μετά την πειραματική ένεση mRNA COVID στην Ολλανδία

http://greeknewsondemand.com/2021/02/25/158768/

Δύο καλόγριες νεκρές και 28 COVID θετικοί 2 ημέρες μετά από πειραματικές ενέσεις mRNA COVID

Ο πρώην Υγιής Αμερικανός άντρας έχει πλέον Καρδιακή Νόσο Ακολουθώντας τα Moderna COVID εμβόλια

CDC: 929 15.923 Νεκροί- Αναφέρθηκαν τραυματισμοί μετά από πειραματικές ενέσεις mRNA COVID

Η 28χρονη εργαζόμενη στην υγειονομική περίθαλψη του Ουισκόνσιν έχει ανεύρισμα – Εγκεφαλικά νεκρή πέντε ημέρες μετά τη δεύτερη πειραματική ένεση Pfizer mRNA COVID

Δείτε περισσότερα παραδείγματα εδώ:

hhttps://healthimpactnews.com/2021/whistleblower-video-footage-of-forced-covid-vaccines-in-german-nursing-homes-goes-public-attorney-were-dealing-with-homicide-maybe-even-murder/

Πηγή:

https://healthimpactnews.com

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *