ΑΝ ΛΕΓΑΜΕ ΠΩΣ Ο κ. ΡΑΚΓΟΥΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ… «ΣΥΝ ΑΥΤΩ» ΕΙΝΑΙ ΓΚΕΙ,ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΓΝΩΜΗΣ ;;;

5/5 (12)

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Στην σύγχρονη Ελλάδα οι λέξεις και οι έννοιες έχουν πάθει τέτοια σύγχυση, που πολλές φορές χάνει η μάννα το παιδί και το παιδί την μάννα, (αν και όπως πάμε και αυτες οι έννοιες θα… μπερδευτούν).

Στην δεδομένη περίπτωση, υποψήφιος αρχηγός πολιτικού κόμματος έκανε μια πολύ σοβαρή καταγγελία σε βάρος μητροπολιτών, χωρίς βέβαια να διασαφηνίσει την κατηγορία του για ευνόητους λόγους. Γιατί είναι πολύ πιο εύκολο να… «πετάς λάσπη στον ανεμιστήρα».

Όταν όμως η εκκλησία αντέδρασε και δεν γίνονταν διαφορετικά, τότε βγήκαν κάποιοι κακοθελητές και φυσικά και ο ίδιος να υπερασπιστούν το δικαίωμα της… ελευθερίας γνώμης και κατηγόρησαν την εκκλησία για εκφοβισμό.

Το ερώτημα χωρίς πολλά λόγια που μπαίνει αυτόματα εδώ, είναι αν κάποιοι έλεγαν και έγραφαν ότι ο κύριος αυτός είναι «ανίκανος» και… κάνει πιάτσα σε κακόφημους δρόμους, τότε θα ήταν και αυτό ζήτημα ελευθερίας λόγου ;;;

Τουλάχιστον να προσπαθήσουμε να είμαστε όσο γίνεται υπύεθυνοι.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

2 Σχόλια

  1. Κ.ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ Ο Κ ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΜΟΦΥΛΛΟΦΙΛΟΥΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ Η Ι.ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΝ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΑ ΓΝΩΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΤΟΥ.ΠΕΡΑ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΚΒΑΣΗ ΤΗΣ ΩΣ ΑΝΩ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΑΣ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ Ο κ. ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΠΑΘΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΣΟ ΠΑΘΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΕΝΑ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΔΗ ΑΝΩΜΑΛΟ ΕΙΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΟΥΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΩΣ ΦΥΛΑΚΙΣΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΨΥΧΙΚΑ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ.

  2. Έχει χαθεί ο σεβασμός, το μέτρο, η αποδοχή της αξιοκρατίας, κι αντικαταστάθηκαν από την καπηλεία των αξιών και των ανθρώπινων δικαιωμάτων… Όλες οι ανωμαλίες, κατωτερότητες και εκτροπές, «βαφτίστηκαν» ανθρώπινα δικαιώματα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *