ΑΓΡΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΩΝ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΕ…ΗΝΩΜΕΝΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ

5/5 (5)

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Όπως φαίνεται μαίνεται η σύγκρουση της Τουρκίας με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και όπως αποκαλύπτεται, στην ίδια την Τουρκία έχει δημιουργηθεί από την ΜΙΤ οργάνωση που επιδιώκει να ανατρέψει το καθεστώς στα Η.Α.Ε που αντιμάχεται με κάθε μέσο τον Ερντογάν και την Τουρκία

Όπως έγινε γνωστό, (NTV, Vatan Gazetesi), πριν από λίγες μέρες συνελήφθη ένα άτομο από τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες για κατοχή κρατικών κρυπτογραφημένων εγγράφων εθνικής ασφαλείας τα οποία, όπως αναφέρεται, τα διαβίβαζε σε υπηρεσία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Όπως έγινε γνωστό ο συλληφθείς «πράκτορας», o οποίος είχε στην κατοχή του και διαβατήριο αραβικής προέλευσης, κατάφερνε και υπέκλεπτε απόρρητα έγραφα των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών τα οποία διαβίβαζε στα Η.Α.Ε. Τα έγγραφα αυτά αφορούσαν την δραστηριότητα οργάνωσης της αντιπολίτευσης των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων που δραστηριοποιείται στην Τουρκία για την ανατροπή του καθεστώτος των Η.Α.Ε., που σημειωτέον είναι έντονα εναντίον της Τουρκίας.

Μετά από έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο αξιωματούχος αυτός συνδέεται και με άλλα άτομα που αναφέρονται σαν ύποπτοι επίσης για κατασκοπεία σε βάρος της Τουρκίας και η έρευνα συνεχίζεται.

Η υπόθεση αυτή αναμένεται να οξύνει ακόμα περισσότερο τις σχέσεις της Τουρκίας με τα Η.Α.Ε.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

1 Response

  1. Η πλακα ειναι οτι αν στην ελλαδα αρχισουν να συλλαμβανουν πρακτορες θα αδειασει η μιση χωρα.
    Δεν νομιζω να βρισκοντε πιο πολλοι πρακτορες σε αλλη χωρα απο την ελλαδα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *